Ovo su najstrastveniji znakovi zodijaka – jeste li među njima?

Ova tri horoskopska znaka glase za najstrastvenije ljubavnike u zodijaku:

Ovan

Ovaj znak posjeduje ogromnu energiju, a strast kod Ovna je kao vatromet. Želite li kod njega upaliti iskru, koja vodi eksploziji emocija, morate mu biti zanimljivi, sama privlačnost nije dovoljna jer vole izazov. Upusti li se u vezu s nekime tko nije toliko raspoložen za izazove kao on, Ovnu će nakon nekog vremena takav partner dosaditi i zabavu će potražiti negdje drugdje jer mu je zabava podjednako važna kao i dobar seks.

Za Ovna kažu kako je vrhunski ljubavnik, prepun strasti, a njegove seksualne apetite ne mogu pratiti svi. Što se njega tiče, vođenja ljubavi nikad nije dosta, a strastima se može prepustiti više puta dnevno. Za njega je seks samo u krevetu previše dosadan, pa ga prakticira gdje god se nađe i ima priliku.

Lav

Za Lava kažu da je zvijer u krevetu, toliko strastven da iskre frcaju na sve strane. Ipak u isto vrijeme je vrlo nježan i pažljiv. Lav je sklon dominaciji u svim aspektima života, pa je takav i tijekom vođenja ljubavi. Voli da mu partner ispunjava seksualne želje, ali spreman je uzvratiti istom mjerom.

Seks u krevetu Lavu je savim dovoljan jer je pomalo tradicionalno nastrojen. No, iako nije sklon ispoljavanju strasti na različitim lokacijama kao Ovan, ipak voli kada ga partner iznenadi nekim neobičnim mjestom, posebno ako je to vrlo ugodno, romantično i intimno.

Škorpion

Najstrastveniji znak zodijaka definitivno je Škorpion. Za ovaj znak kažu kako je nevjerojatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpion voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mjestima jer ga uzbuđujen sve što je novo. Obožava seksi donje rublje, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli otkrivati i osvajati pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se “nude na pladnju”.

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubit će se duboko i iskreno. Udovoljavat će mu u svemu pa tako i u krevetu – što garantira nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za njega je seks jako važna stavka u životu.