OVO SU NAJSRETNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI U 2020. PO KINESKOM HOROSKOPU

Godina Štakora počinje u subotu, 25. januara i donosi nove mogućnosti, ali i nepredvidljive situacije.

Štakor upravlja društvenim događajima 2020., a budući da svaki kineski horoskopski znak ima poseban odnos sa Štakorima, očekuje se da će se svi suočiti s određenim izazovima.

U 2020. godini, najpopularniji znakovi u kineskom zodijaku su Tigar, Zmaj i Zec.

Rođeni u znaku Tigra imat će puno sreće u obrazovanju i znanosti, ali će se suočiti s grubom konkurencijom u karijeri i morat će biti pažljiviji prema svom zdravlju.

Tigru, Zmaju i Zecu smiješi se financijski uspjeh, pa im se zato savjetuje da iskoriste sve prilike koje im se ukažu. Ne preporučuju se rizici; da ne bi izgubili novac.

I za Zmije će ovo biti dobra i uspješna godina. Porodični sporovi i sukobi bit će znatno smanjeni, a dugoročni projekti u koje su uložili mnogo truda počet će donositi materijalnu korist, ali i unutarnju sreću. Veoma povoljna godina, znatno bolja od prethodne za rođene u znaku Zmije.

Za rođene u znaku Konja 2020. je godina introspekcije, produbljivanja vjere i duhovnosti, ali ne i godina financijskih ulaganja. Konj će ove godine biti u direktnom sukobu sa Štakorom, pa bi se trebao bolje zaštititi. Uspjeh neće doći lako, ali ako preuzme odgovornost, njegov rad će biti nagrađen. Prihvatit će greške iz prošlosti i neće tolerirati negativne ljude oko sebe. Zdravlje će Konju biti glavna briga.

Za Štakore će ova godina biti korisna i produktivna. Često će dobivati pozivnice za zabave i svadbe, a velika je šansa da će organizirati i svoje vjenčanje. Što se tiče uspjeha u poslu ili karijeri, Štakori će imati sreće, jer je ova godina povoljna za provođenje i završavanje svih projekata. Međutim, trebaju paziti da se ne preopterećuju na poslu i da odvoje malo vremena za opuštanje kada osjete umor. Preporučuje se slobodno vrijeme provesti opuštajući se s porodicom i ne razvijati nove poslovne projekte.