OVO SU NAJLJUBOMORNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: JARAC NE PRAŠTA, ŠKORPIJA UMIRE OD LJUBOMORE…

 

Ljubomora narušava komunikaciju u vezi i vodi vaša osjećanja u pogrešnom pravcu. Neki horoskopski znakovi su skloni da ispoljavaju ljubomoru i time zaboravljaju da je normalna komunikacija ključ za uspjeh, ne samo u vezi nego i na svakom polju. Slijedeći horoskopski znaci su skloniji ljubomori:

Bik

Bikovi ulažu puno vremena i napora u vezu, pa zato ukoliko primijete da se nešto čudno dešava u vezi, oni to jako teško podnose. Kada bikovi postanu ljubomorni to znači da se dešava nešto baš loše čim su oni izgubili povjerenje u nekog tako brzo. U takvim situacijama znaju biti i tvrdoglavi.

Bikovi su i malo posesivni kada se zaljube, pa ukoliko imaju prezaštitnički odnos nego inače znači da su odlijepili za vama.

Rak

Generalno, rakovi su sumnjičave osobe. Nije lako natjerati ih da se otvore, ali onda kada se otvore prema nekome, onda su vaši u svakom smislu. Kada postanu ljubomorni oni počinju da grade zid, tako da se ljubomora kod njih ispoljava u prikrivenom obliku. Na početku veze oni su nesigurni, i takvi su sve dok ne postanu sigurni da vam je stalo do njih.

Lav

Zvuči sebično, ali lavovi vjeruju da niko ne može bolje da brine o njima nego oni sami, ali dozvoliće vam da pokušate da brinete o njima. Oni su uvijek u centru pažnje, jer to je mjesto koje njima pripada.

Kada lavovi postanu ljubomorni, pa čak i malo, to oni ispoljavaju u velikim količinama. Oni su već kraljevi drame, ali kada su ljubomori to dobija filmske razmjere. Da li je to samo privlačenje pažnje koju tako vole ili ne, lavovi ponekad pretjeruju.

Škorpija

Kada škorpije misle da kod vas nešto ne štima i izgube čak malo povjerenja, onda je skoro nemoguće da vam to oproste iako im dokazujete svoju lojalnost iznova i iznova. Ukoliko imaju makar jedan razlog da posumnjaju da ih varate, njihova ljubomora se ispoljava.

Kod njih se strast javlja u više oblika, pa škorpija neće biti škorpija ukoliko ne ispolji neko snažno osjećanje kao što je ljubomora. Ono što je dobro u toj situaciji jeste to da će vam škorpije otvoreno pokazati da su ljubomorne, one nikada ne kriju svoja osjećanja.

Jarac

Za jarčeve, veza je unaprijed osuđena na propast ukoliko krenu da ljubomorišu. Oni jako teško stiču povjerenje u ljude, ali ukoliko im date i najmanji razlog za ljubomoru to će biti samo šlag na tortu. Ukoliko su bili prevareni raije, jarčevi će očekivati najgore i u novoj vezi. Kod njih je moguće i da u novoj vezi budu ljubomorni bez ikakvog povoda i razloga, samo na osnovu predodnog iskustva. Prema njima uvijek budite otvoreni i iskreni.