OVO SU NAJČEŠĆI RAZLOZI ZA PREKID VEZE

Odljubiti se od nekoga gotovo je jednako lako kao i zaljubiti se. Iako je to mnogo teže da priznate, pogotovo kada ste nekim godinama u vezi, ljubav koja se čini vječnom može da nestane u trenu, ali to se obično ne događa bez razloga. U nastavku otkrijte koja su tro tri najčešća razloga za odljubljivanje i uradite sve što možete da se ovo ne bi dogodilo vama:


Promene u ponašanju partnera

Ljudi se mijenjaju i moguće je da nakon nekog vremena vaš partner više neće biti ona ista osoba u koju ste se zaljubili. Stručnjaci tvrde i da često uopšte nije riječ o promjeni u ponašanju, već da mnogi na početku veze glumataju i tek kasnije pokažu svoje pravo lice, koje osobu s kojom su u vezi može da natera da se odljube od njih.

Zato, ako ne želite da se dogodi i vama, budite iskreni i prirodni pred partnerom od početka veze.

Izbjegavanje razgovora o problemima

Problemi u vezi se ne rješavaju sami od sebe i uvijek je potrebno otvoreno razgovarati o njima. Ignorisanje problema će da vas dovede do njihovog nagomilavanja i nakon nekog vremena i do nestanka ljubavi. U vezu je potrebno da ulažete, a ako ćutite pokazujete da vam i nije toliko bitno da je očuvate.

Gubitak interesa

Često se dešava da nakon nekog vremena parovi prestanu da se trude jedno oko drugog, jer znaju da će im partner sve tolerisati i oprostiti. Međutim, to s vremenom može da dovede do udaljavanja i gubitka interesa kod jednog ili oba partnera.