Ovo su najčešće laži muškaraca na prvom sastanku!

Frajeri vole da zvuče dobro na prvom dejtu, baš kao i žene.

Iako većina njih od samog početka kreće iskreno i otvoreno, neki jednostavno misle da će bolje proći ako lažu, odnosno “uljepšaju” neke stvari.

Ovo je spisak najčešćih stvari oko koji frajeri lažu na prvom dejtu, prema istraživanju portala YourTango:

Novčano stanje
Htjele to da priznate ili ne, žene često sude muškarce po stanju na računu i njihovoj mogućnosti da privređuju porodici. Upravo zato muškarci često imaju tendenciju lagati o svojoj zaradi ili se hvaliti automobilom, satom i sličnom imovinom kako bi impresionirali potencijalnu partnerku.

Stambeno pitanje
Ako vam odmah na prvom dejtu prizna da živi sa cimerom ili sa roditeljima, vjerovatno vas neće pretjerano oduševiti. Vjerovatno će zbog toga reći da živi sam, a cimera prozvati prijateljem kojem čini uslugu da prespava nekoliko dana.

Viđanje sa drugim ženama
Ovo je zaista jedna od najučestalijih laži na prvom sastanku. Naravno da vam neće reći da je dan prije na vašem mjestu bila druga djevojka, ko se još želi predstaviti kao ženskaroš?

 
Fitness navike
Načuo je da su vam jaki trbušnjaci slaba tačka na frajerima pa bi mogao da slaže da je baš na njima počeo raditi, pet puta sedmično, u teretani (u koju vjerovatno nije ni učlanjen).

Posljednji raskid
Ako je on varao ili je učinio nešto slično u svojoj prethodnoj vezi, to vrlo verovatno nećete saznati tako skoro, a pogotovo ne na prvom sastanku.

Stvarne namjere sa vama
Možda zaista želi da ostvari duboku povezanost sa vama, a možda to govori samo kako bi vas doveo u svoj krevet. To je teško znati, posebno ako ga ne poznajete od ranije.