Ovo su najagresivniji horoskopski znakovi – kad oni podivljaju, bježite!

Svaki horoskopski znak ima i dobre i loše osbine, prednosti i mane. Neki imaju slabe živce i ne umiju da izbroje do 10. Koji znaci ne znaju da se kontrolišu, koji su najagresivniji od svih?

OVAN Ovan je definitivno najagresivniji od svih horoskopskih znakova, jer je njegov vladar Mars ili bog rata. On ne odustaje u dokazivanju. Često ne umije da se kontroliše, ima slabe živce, ne zna da broji do 10, a da bi bio smiren potrebno mu je nešto više, čak i časovi nenasilnog komuniciranja. Ovan će prvo sebi bradu stvoriti i uvijek će razmišljati u tom smjeru da prvo njemu bude dobro. Teško pristaje na dogovore i neće lako priznati svoju grešku.
LAV Ne diraj Lava dok spava. Dok posmatrate ovu životinju, zaključujete da ona nije toliko agresivna kada je niko ne dira, znači neće se svađati bez razloga. Lava je u najvećem broju slučajeva nije briga za sve što se dešava u okolini, sve dokle god je on na tronu, dok je kralj džungle. Međutim, ako neko pokuša da ga uznemiri ili skine sa trona, naći će se u kandžama iz kojih se neće izvući. Lavovi se ne miješaju u svađe i generalno ih ne vole, ali su veoma osvetoljubivi i nezgodni kada ih neko proziva ili provocira. Ne biste mogli ni da zamislite šta bi mogli da vam urade, ako im se nađete na putu.

STRIJELAC Strijelac gađa metu i ne voli da promaši svoj cilj, ako neko bude pokušao da ga spriječi u tome on će postati veoma agresivan. I Strijelacima visoko mišljenje o sebi i često ne pristaje na kompromise, a ne zna ni da broji do 10 kada ga neko iznervira. Strijelac je vatreni znak što znači da ima jak temperament, strast, ali ne umije da taktizira. Ukoliko ga izbacite iz ritma usmjeriće svoju negativnu energiju prema vama.