OVO SU ČETIRI BOJE KOJE BISTE TREBALI IMATI U KUĆI

Neke boje biste jednostavno trebali uključiti u interijer.

Uvijek je bitno dom ispuniti bojama, ali još bitnije od toga je da dobro izaberemo boje koje unosimo u interijer. Ako želite svježinu i pozitivne i sretne “vibre”, ove boje svakako trebate uključiti.

ŽUTA

Iako je nešto jača boja, žuta bi trebala biti u svakom interijeru. Ona gotovo instantno dom napuni svježinom te donosi pozitivu, a kuća zbog nje izgleda elegantno. Također, žuta boja poboljšava raspoloženje.

PASTELNO NARANČASTA

Ne samo da zbog ove boje prostor izgleda veće i prostranije, nego i svježe i pozitivno. Ipak, ne trebate cijelu kuću ili stan obojati u ovu nijansu, dovoljan će biti jedan zid. Stručnjaci savjetuju i da s ovom nijansom ne kombinirate tamne boje, a najbolja kombinacija je bijela.

BOJA PISTACIJA

Ova suptilna, a svejedno plemenita boja daje domu svježinu. Dobro je što si možete dati oduška s ovom bojom bez da izgleda pretjerano. Ova boja je dominantna, a donosi sreću i pozitivu u dom.

SVJETLA NIJANSA TIRKIZNE (CELESTE)

Ova boja inspirirana je nebom i umirujuća je za oči. Unosi svježinu u kuću i simbolizira sreću, slobodu, motivaciju i ohrabrenje. Njome biste trebali obojati tek nekoliko zidova za potpuni efekt, piše Pinkvilla.