Ovo je tajna izgleda Julianne Moore: Ima 56 godina, a izgleda duplo mlađe

Po mnogima jedna od najljepših holivudskih glumica, Julianne Moore, i u 56. godini života izgleda dvostruko mlađe nego mnoge žene njezine dobi. I baš poput mnogih zvijezda koje izgledaju mladoliko i lijepo, i Julianne svoj izgled duguje prirodnoj njezi i brizi o svom tijelu (i duhu)!

1. U potpunosti izbjegava sunce
S obzirom da ima gotovo porculanski ten Julianne je vrlo osjetljiva na sunce. Zato ga kad god može izbjegava. Ne izlazi vani ako baš ne mora, drži se hladovine i nikada je nećete zateći da, primjerice, sjedi na otvorenim terasama restorana.

2. Izbjegava hranu bogatu natrijem
“Suprug obožava sushi no primjetila sam da mi nakon takve hrane lice sutradan bude jako podbulo. Stoga izbjegavam svu hranu s natrijumom”.

3. Koristi kremu sa visokim zaštitnim faktorom
Julianne zna da se koža treba zaštititi od sunca tijekom cijele godine, a ne samo za toplih mjeseci. “Uz to koristim i hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom, pa mi se ne može dogoditi da se zaboravim zaštititi, kao što se to mnogima događa. Čak i kreme koje imaju faktor 15 izvrsne su za dan. Prije spavanja samo nanesem kremu oko očiju i hidratantnu kremu”.

4. Redovito vježba jogu
“Ashtanga joga mi je iznimno važna. Otkrila sam je u kasnim tridesetima i prakticiram je najmanje četiri puta sedmično.”