OVO JE HOROSKOP KOJI KAŽE SA KOLIKO GODINA ĆETE SE UDATI I OŽENITI

Pogledajte kako zvijezde utiču na naš brak i izbor životnog partnera.

Ne postoji najbolje ili pravo vrijeme za brak. Ako se desi između 20. i 50. godine, nije ni važno. Najvažnije je da upoznate pravu osobu, ali da bismo pronašli tu osobu naš život će se možda morati više puta okrenuti i preokrenuti, i možda, ako nam je suđeno, konačno sretnemo tu osobu na pravom mjestu, u pravo vrijeme i sve kockice se poklope kako je i zapisano u zvijezdama. Ali onima koji se još nisu vjenčali, teško je da se ne pitaju koje su godine prave za brak. Bez sumnje, ima milion faktora koji igraju ulogu, ali i vaš horoskopski znak ima udjela u tome.

OVAN

Ovnovi imaju sklonost da budu brzopleti. Kako jesu impulsivni u prirodi, ne čekaju predugo da bi vidjeli da li je u pitanju ljubav ili zaljubljenost. Najbolja stvar koju mogu uradite jeste da sačekaju i budu racionalni.

BIK

Kao i Bik, vi ste spora, ali stabilna i razumna ličnost. Ove osobine vas čine savršenim dugotrajnu i posvećenu ljubav. Dakle, samo naprijed, vjenčajte se mladi ako je to ono što želite.

BLIZANCI

Blizanci su slobodne ptičice. Oni su skloni da idu iz veze u vezu jer im brzo postane dosadno. Ali, kada pronađu pravu osobu, vjerovatno će se i skrasiti sa njom.

RAK

Rakovima je pojam braka veoma privlačan. Oni su porodični ljudi, vjeruju da je dobro skrasiti se mlad. Dakle, ako je tako zapisano u kartama, to i uradite.

LAV

Lavovi su striktno monogamni. Oni su toliko izbirljivi da će radije biti sami nego ići sa sastanka na sastanak. Oni vole dugoročne veze, a faktor koji im je najvažniji jeste udobnost. Tako da, jednom kada nađu nekog ko će se dobro ophoditi prema njima, neće tražiti nikog drugog. To znači da je samo na njima da odluče hoće li ostati još u vezi ili uploviti u bračne vode.

DJEVICA

Djevice imaju snažnu radnu etiku. Ne samo da postavljaju ciljeve ispred sebe, već znaju i kako da ih ostvare. U potpunosti od njih zavisi da li će im posao i karijera biti prioritet u odnosu na brak. Mnoge od njih odaberu da se vjenčaju mlade, da bi mogle da štikliraju tu životnu stavku i bacile se na ostvarivanje drugih životnih ciljeva.

VAGA

Za Vage, brak je izuzetno važan, pa im često vjenčanje bude na umu i prije nego što su razmislili da li je ta osoba savršena za njih ili ipak nije. Razlog nije njihova brzopletost, već njihova neodlučna priroda. Oni često ni sebe ne poznaju dovoljno, a kada osoba ne poznaje sebe, ne može poznavati ni drugu osobu. Dakle, čekanje je bolja opcija.

ŠKORPIJA

Škorpija simbolizuje ekstremno. One se zaljubljuju intenzivno i ludo, a sa druge strane, brzo se i odljubljuju. Zbog ovoga, Škorpije imaju problem sa pitanjem sigurnosti i povjerenja u vezi. Dešava se da se vjenčaju, pa razvedu, pa ponovo vjenčaju. Ali, ako porade na svojim problemima, mogu se vjenčati u bilo kojem životnom dobu i dugo živjeti sretno.

STRIJELAC

Strijelac, kao i Vodolija, najviše voli slobodu. Oni ne vole da ih porodične i društvene obaveze vežu. Stoga je prava rijetkost da se rano skrase, osim ako ne nađu nekog ko će ih još više pokrenuti. Ipak, zboga ljubavi prema slobodi, češće ulaze stariji u brak

JARAC

Oni vole odgovornosti, pa umjesto da bježe od njih, oni ih prihvataju sa dobrodošlicom. Njima je brak životna faza, pa nije neuobičajeno da se rano vjenčaju.

VODOLIJA

Ljudi rođeni u ovom znaku žude za slobodom i osjećajem moći, tako da većina njih nema namjeru da se rano skrasi. Ipak, osim slobode, oni vrednuju i osjećaj sigurnosti, pa kada nađu osobu sa sličnim slobodarskim pogledom na svijet i istim vrijednostima, možda će poželjeti da se rano vjenčaju.

RIBE

Ribe imaju bogat i maštovit unutrašnji svijet, pa su sklone da se izgube u svojim mislima i tom izmišljenom svijetu. Ali, ovo često zna da sputava njihovu vezu, jer drugoj strani izgledaju odsutno i nezainteresovano. Dakle, prilično je očigledno da se Ribe