Ovim znakovima je zaljubljivanje kao hobi

Da li ste znali da je zaljubljivanje i sreću u ljubavi stvarno moguće povezati s dobom godine u kojem ste rođeni s vašim horoskopskim znakom?

Ovan
Ovan je impulsivan i uvek se vodi za velikom strasti, eksploziji osećaja. On je jedan od znakova zodijaka koji se odmah zaljube na prvi pogled. Čim ugledaju osobu, potrebno im je nekoliko minuta da shvate je li ona idealna za njih ili ne.

Bik
U ljubavi traži sigurnost i nekoga na duge staze, što mu onemogućuje da se zaljubi na prvi pogled jer mu je na taj način puno teže procijeniti je li to zaista osoba za kakvom žudi. Bikovi vole proučavati pokrete i osobine osobe koja mu može biti potencijalni partner, što ga svakako karakteriše kao skrivenog posmatrača iz senke. Prolazne avanture ga ne zanimaju.

Blizanci
Zbog svog dvojnog karaktera, Blizanci su najopasniji horoskopski znak što se zaljubljivanja tiče. Zaljubljuju se brzo i često, a ponekad čak i u više osoba istovremeno, što znači da oni nikako nisu pouzdani partneri za duge veze, već pravi avanturisti koji vole istraživati.

Rak
Horoskopski znak koji je najviše porodični znak od svih, neprestano se boji mogućnosti da bude povređen. Iz tog razloga često skriva svoju zaljubljivu prirodu i dugo mu treba da otvoreno progovori i nekome pokaže svoje emocije.

Lav
Osobe koje su po horoskopu Lavovi su impulsivne zbog čega se vrlo brzo zaljubljuju, ali i snažne što im omogućuje da kontrolišu svoje osjećaje. Gotovo uvijek preuzimaju inicijativu u ljubavnim odnosima i vrlo su odani i vjerni osobi koju iskreno zavole.

Djevica
Iako je analitična i puna kritika, Djevica odmah zna ko je prava osoba za nju. Brzo se odlučuje za ljubav svog života i gotovo nikada ne pogriješi u tome jer vrlo dobro zna da izanalizira i proceni ljudske želje i osjećanja.

Vaga
Vage su jedan od horoskopskih znakova koje se najteže zaljubljuju. Nije im lako da odluče ko je idealna osoba za njih, ni šta tačno traže u ljubavi. Treba im puno vremena za odluku i vrlo su teške kao partneri u ljubavi.

Škorpija
Zaljubljuju se iznenada, apsolutno neočekivano i nije mu jasno šta se događa jer se zaljubljenost u njemu širi poput eksplozije – snažno i intenzivno. S druge strane, kada vam jednom otkrije svoje osjećaje i pruže mogućnost da ih zavolite, nemojte ih povrijediti jer je osveta glavni motiv za kojim se vode kada se razočaraju u ljubavi.

Strijelac
Zaljubljuje se vrlo brzo, ali se istovremeno brzo i ohladi od te osobe. Naizgled idealni partner za njega vrlo brzo mu može dosaditi, naričito ako u nečemu pogriješi ili mu se ne svidi neki njegov potez. Voli male znakove pažnje i neograničavanje ličnog prostora i slobode.

Jarac
Znak koji se zaljubljuje vrlo teško. U ljubavnom odnosu voli da sve ide polako, korak po korak.

Vodolija
Voli uzbudljive avanture i privući će ga zanimljive, inteligentne i neobične osobe koje ga neće ni u čemu ograničavati. Zbog takvih želja se ne može brzo zaljubiti jer previše proučava osobe koje bi mu mogli biti potencijalni ljubavni partneri. Teško mu je ostati u dužoj vezi i pokloniti svoje vrijeme rutini i istoj osobi.

Ribe
Zaljubljive su prirode. Njihova ličnost je vrlo specifična, one su nježne i romantične. Ljubav im je potrebna u velikim količinama i vrlo ih je lako povrijediti, stoga treba biti oprezan i nikako se ne igrati s njihovim osjećanjima.