Ovih šest stvari nikada nećete morati uraditi za osobu koja vas iskreno voli!

Iako se svaka veza razlikuje, postoje određene stvari koje nikada ne biste trebali uraditi u vezi, ako je ona prava veza. Ako radite neke od sledećih stvari, vi jednostavno niste u vezi s pravim čovjekom i on vas sigurno ne voli na iskren način.

  • Moliti ga. Za pravu ljubav ne treba moliti. Prava ljubav teče tako prirodno i bez napora, poput mlaza vode. Možete se udaljiti od nje, ali ona će i dalje teći. Kada nekoga molite da vas voli, nikada nećete dobiti ljubav kakvu želite, a očigledno je da od druge strane tražite nešto što vam ona ne može pružiti.
  • Mijenjati se zbog njega. Kada vas neko voli, onda on voli sve o vama. Možda se neće uvijek s vama složiti, ali neće mijenjati ni način na koji se raspravlja s vama. Kada neko koga volite od vas traži da se mijenjate to je kao da traži da odete. Prava osoba ne traži idealnog partnera već nekoga ko joj odgovara.
  • Pregovarati sa njim. Veza nije utješna nagrada. Nikada ne biste trebali biti s nekim ko pregovara o njenim uslovima. Pregovori su za veze koje umiru. Pregovori su za parove koji bi radije bili skupa (po bilo koju cijenu) nego sami.
  • Pitati se o njemu. Nikada ne biste trebali biti nesigurni oko toga šta on misli o vama ili o tome kakve su njegove težnje u životu. On bi trebao biti otvoren oko stvari koje želi u životu, a ono što on želi trebalo bi uključivati i vas. Misterioznost može biti zanimljiva i igrati važnu ulogu u procesu upoznavanja, ali vas dvoje ste trenutno daleko od toga. Vas dvoje se sada volite, a kada se dvoje voli tada ne bi smjelo biti nikakve misterioznosti na vidiku.
  • Plakati za njim. Suze nisu voda koja pomaže vezi da raste. Plakanje za nekim nije znak da trebate biti s njim već da ga trebate ostaviti. Veze se ne grade na besanim noćima punim plača već na danima kada ste srećniji nego ikad ranije u životu.
  • Lagati o njemu. Ako od ljudi do kojih vam je stalo krijete nešto o partneru, onda ste u pogrešnoj vezi. Ako se pretvarate da je on neko ko nije, u pogrešnoj ste vezi. Osoba s kojom vam je suđeno da budete je osoba koju ne možete sakriti, čak i kada pokušavate. O toj osobi pričate svima, jer je ona veoma važan dio vašeg života. Čak iako je ne pominjete u konverzaciji vi razmišljate o njoj u vašoj tišini.

(minimagazin.info)