Ovih šest osobina otkrivaju ženskaroša!

On je, vjerovatno, najgora vrsta muškarca, a evo i kako da ga prepoznate u startu!

Djeluje idealno

Pošto u svakoj ženi vidi metu, potrebna mu je metamorfoza. Dakle, kada odredi cilj, na licu mjesta se transformiše u savršenog muškarca, pred kojim nijedna žena neće moći da ostane ravnodušna. Prirodnost se isključuje, jer ona ne može da sakrije mane, a potrebno je da se naglase vrline, istaknu lijepi maniri i vaspitanje. Naročito je važan prvi utisak, poslije se detalji u nastupu samo “zatežu”.

Igra na kartu duhovitosti

Svaki muškarac je svjestan koliko su žene slabe na “vickavost”, a pogotovo ženskaroš kojem je osvajanje potreba ili gotovo obaveza. Zato će biti uporan u namjeri da vas zasmije, čak iako vam tog momenta nije do smijeha. Nećete ni trepnuti, a već ćete se smijati njegovim forama. Na ovome uglavnom bazira svoju harizmu.

Pažljivo sluša dok govorite

Istraživanja pokazuju da ženama teško pada to što ih partneri često ne slušaju i zaboravljaju ono što su ispričale još juče. E, tu nastupa ženskaroš koji zna da oči koje gledaju netremice u oči pričalice i ruka podbočena ispod brade, vode pravo do duše. Njega kao sve zanima i kao sve želi da čuje o vama.

Pretjeruje sa komplimentima

Dame vole kada ih muškarci hvale, mada to neće uvijek da priznaju. I dok se neki momci suzdržavaju u komplimentiranju da ne bi zvučali slatkorječivo ili patetično, ženskaroš ne štedi riječi i epitete.

Smišlja vam nadimke

Već na prvom sastanku skraćuje vaše ime tako da zvuči slađe nego što jeste, na drugom vas zove: “Ljubavi”, u trećoj poruci ste slatkiš, cica maca… Pokušaće da vas “otopi” na više frontova, a jedan od načina je sladunjavost.

Odmah planira zajedničku budućnost

Tek ste se upoznali, a on već priča gdje bi volio da vas izvede, koju zemlju ćete zajedno osvojiti, na kojoj plaži se baškariti i šta će vaš sin biti kada poraste.