Ovi znakovi otkrivaju da je vaša veza samo prolazna avantura

Mnogim ženama i muškarcima teško je da odrede viđaju li se s osobom koja je potencijalno njihova srodna duša ili je riječ o još samo jednoj prolaznoj avanturi. Da biste što lakše došli do odgovora, Cosmopolitan otkriva na koje znakove treba da obratite pažnju.


Često nemate o čemu da razgovarate
Ako vam se nije dogodilo nešto super zanimljivo ili ne treba da se dogovorite gdje biste mogli otići da jedete, pronalazak teme za razgovor čini vam se kao najteži problem na svijetu. Ako ne dijelite iste poglede na svijet, nemate isti humor i stavove, poprilično je jasno da su male šanse za opstanak vaše veze.

Vaši stavovi se ne podudaraju
Baš kao što smo naveli u prethodnoj tački, ako se vaši stavovi sukobljavaju i ako jednostavno ne gajite ni slične vrijednosti (porodične, religiozne, političke, zdravstvene…), nema smisla da trošite vaše dragocjeno vreme.

Zbog njega pate drugi ljudi u vašem životu
Iako je period zaluđenosti osobom u koju ste zaljubljeni potpuno normalan, postoje granice tolerancije za taj period. Ako primjetite da ste zbog njega zapostavile karijeru, prijatelje i druge važne sastavne dijelove svojeg života, trebalo bi da se zapitate šta vam uopšte dobro donosi veza s tom osobom.

 

Komentari

komentara