Ovi znakovi će bez pardona izbrbljati sve vaše tajne

Možda smatrate da neke intimne tajne možete otkriti i prijateljici s posla, poznanici s kojom šetate psa, rođaci s kojom niste bliski… Pa, možete, ali osobe s kojima vas ne veže veoma čvrsto prijateljstvo (koje podrazumjeva i potpunu diskreciju), ne osjećaju uvijek obavezu da ćute kada je neki sočan podatak u pitanju. Zvijezde takođe djeluju na nas na različite načine – pa neki jednostavno ne mogu da sačuvaju tajnu za sebe. Naročito pazite kada je riječ o jednom od ovih šest znakova…


Strijelac

Nažalost, Strijelčevi uopšte nemaju takta. Često uopšte ne razmisle dva puta pa zbog te tvoje nesmotrenosti otkriju tajnu čak i svoje najbolje prijateljice. Osobe rođene u znaku Strijelca često čak ni tada ne shvataju kakvu su grešku napravili.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak želi da ga svi vole. Stoga mu nečija tajna može pomoći da se sprijatelji s nekim. Od straha da se nekome neće svidjeti, Blizanci brzo zaborave da nije u redu otkrivati tuđe tajne.

Ovan

Pošto sami Ovnovi nemaju skoro nikakvih tajni i srce nose na jeziku, smatraju da nije loše naglas reći sve, čak i ono što su im prijatelji rekli u povjerenju. Dakle, budite jako oprezni šta im pričate – oni jednostavno smatraju da je ispravno nemati tajni nego ići u glavu!

Djevica

Doduše, Djevice neće odmah izbrbljati neku tajnu, ali ona ipak nije sto posto sigurna kod njih. Naime, osobe rođene u znaku Djevice lako mogu da dođu u iskušenje da iskoriste ono što ste im rekli u povjerenju, kako bi ti dale do znanja da vas „imaju u šaci“. Ukratko, nikako im ne verujte.

Škorpija

Škorpije su slične Djevicama. Vole da manipulišu i za to su im tajne idealne. Tako uvijek imaju adut u rukavu. Ovaj horoskopski znak neće puno toga izbrbljati, ali ipak morate paziti šta ćete im reći u povjerenju.

Vodolija

Vodolije su često egoistične. Vrlo su ambiciozne i žele da postignu ono što su zacrtali – na bilo koji način. Ako će im u tome pomoći otkrivanje nečije tajne, bez pardona će je izbrbljati.