Ovi horoskopski znakovi su sami sebi najveći neprijatelji!

Ribe u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svijet treba da funkcioniše.

Djevica – vješte su u rešavanju tuđih problema i savetovanju, ali same sebi ne znaju da pomognu. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko strerilan da se gosti osjećaju pomalo neprijatno, napeto i neudobno.

Vaga – najviše im smeta nepravda. Uočavaju je svuda oko sebe, a često je osjećaju i na svojoj koži i uvijek postoji nešto što im remeti mir i sreću. Spadaju u one ljude koji prvo planu pa onda razmisle i razmišljaju potom danima kako su mogle postupiti i šta bi bilo da je bilo…

Ribe – same sebi su najveće prokletstvo. Slabo kontaktiraju s realnošću pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reaguju burno i neoračunjivo. One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svijet treba da funkcioniše. Kada se nađu pred problemom koji se teško rješava, uvijek će na silu pokušati problem da dovuku na svoju teritoriju, u svoj svijet u kojem vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti.