Ovi horoskopski znakovi su najovisniji od seksa

Postoje mnoge stvari na koje se možete navući kao što je kocka, seks ili pak video-igrice. Vaša ovisnost može biti ozbiljna i postati pravi problem ukoliko pomoć ne nađete na vrijeme.

Blizanci

Blizanci obožavaju da se druže i da pričaju, pa su tako njihovi poroci društvene mreže i vatrene avanture za jednu noć. Blizanci stalno flertuju kako  u stvarnom životu tako i na društvenim mrežama, a zbog svog dječačkog šarma često privlače pažnju pripadnica ljepšeg spola. Zbog burnog noćnog života ponekad slabo spavaju.

Lav

Lavovi uživaju da sve rade sa strašću, pa tako oni imaju predispozicije da se navuku na kocku. Kada sjede za stolom okruženi ljudima, spremni su sve da časte kako bi se pokazali, a zamislite onda šta bi tek radili kada bi im se posrećilo na kockanju? Pa to je prilika da kupuju skupe poklone prijateljima, da žive sa stilom, i naravno da bi se na taj način navukli na kockanje.

Škorpija

Škorpije su ovisne  od seksa. Za strastvenu i senzualnu Škorpiju ovo je, razumije se ,i očekivano. Škorpije vole da uživaju u samoći, pa im najviše prija seks posredstvom interneta. Oni imaju i voajerističku prirodu pa su sklone da gledaju porniće. Oni imaju jaku želju za seksom i rijetko koji partner s njima može da se izbori.

Vodolija

Vodolija je ponekad jako hladna kada su emocije u pitanju, bilo da su u pitanju njihove emocije ili pak tuđe. Video-igrice im međutim pomažu da kanališu svoje emocije i da koriste svoju maštu. Tako je Vodolijina ovisnost – video-igrice, koje mogu da igraju satima bez prestanka. Možete im sakriti džojstik gdje god hoćete, one će ga uvijek pronaći.

Ribe

Riba je jako emotivan znak koji može da postane navučen na alkohol. Piće im pomaže da smanje emocije koje su jakog intenziteta ne samo prema sebi nego i prema drugim ljudima.