Ovi horoskopski znakovi su najgori u ljubavnoj osveti

Ako nekog od njih povrijedite, spremite se za kaznu. Ako ste u vezi sa jednim od ovih horoskopskih znakova, pričuvajte se. Oni vole kad igrate pošteno, ali u onom trenutku kad osjete da bi mogli da iznevjerite njihovo povjerenje, uzvratiće vam to osvetom koju ćete dugo pamtiti. Svoja osjećanja ostavljaju u drugi plan, i ne brinu za osjećanja partnera.

1. Škorpija Trudite se da nikako ne naljutite Škorpiju, jer na taj način možete postati centar njenog bjesa. Oni ne staju dok se ne osvete. Strastveni su i zlobni kada im se zamjerite. Ono što je specifično za ovaj horoskopski znak je to da nikada nećete saznati čime ste to naljutili Škorpiju. Ona sve mudro čuva u sebi i traži pravu priliku da uzvrati zadati udarac.

2. Bik Bikovi ne biraju način da se osvete nekome ako ste izigrali njegovo povjerenje. On u trenutku osvete zanemaruje svoja osjećanja. Kada Bik želi nekog da povrijedi, on to radi tako da ćete nanijetu bol još dugo pamtiti.

3. Ovan Ovan će lahko povrijediti ljude oko sebe zato što mu zapravo nije stalo do njih. Kad odluči da prekine kontakt, radiće ono što on želi, uopće ne razmišljajući o ljudima koje bi mogao da povrijedi svojim postupcima. I tako će bivši partner osjetiti na svojoj koži koliko Ovnovi mogu da budu hladni i bezosjećajni.

4. Djevica Djevice znaju da budu grube kada je osveta u pitanju. Ako neko povrijedi Djevicu, vratiće mu to mnogo gore. One su sklone osuđivanju i znaju da budu grube. Često se odlučuju da budu otvorene i grube iako će tako povrijediti ljude oko sebe.

5. Lav Kada jednom iznevjerite Lava, više nema povratka. Ukoliko povrijedite njegov ego, vrlo brzo ćete osjetiti njegov bijes na svojoj koži. .