OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE PRONAĆI LJUBAV U MARTU: PROVJERITE DA LI STE MEĐU NJIMA

Dan zaljubljenih je prošao, ali mjesec ljubavi je definitvno ispred nas. Kada Venera, planeta ljubavi, ljepote i zadovoljstva, uđe u znak Bika, četiri horoskopska znaka osjetit će poboljšanje na području ljubavi, piše “Elite Daily”. Ove horoskopske znakove u martu očekuje romantika i samo romantika.

BIK

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoljeti. Također, i Bikovi bi mogli da osjete iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova je energija savršena za eksperimentiranje i uživanje u odnosu s partnerom.

DJEVICA

Djevice bi se u ovom razdoblju mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje da i u riziku ima ljepote. Pred njima je zabavan mjesec pun romantike i kreativnosti. Djevice koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekoga ko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi, mogli biste ponovno da prođete korz fazu medenog mjeseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se upoznaju sa nekim. Kakav god da je vaš romantični status, ako ste Škorpija, mart će za vas biti strastven mjesec.

JARAC

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi zbog uticaja Venere osjećate se samouvjerenije nego ikad. Više ćete volite i sebe i druge, zbog čega bi se i oni slobodni ovog mjeseca mogli napokon zaljubiti. Ako vidite nešto što želite, pravo je vrijeme da to ugrabite.