Ove žene odbijaju muškarce: ZBOG OVOH OSOBINA NEMAJU SREĆE U LJUBAVI

Nikako ne prolaze dobro u vezama! Provjerite da li ste među njima:

Žene koje non-stop uživaju u tračevima

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Ponekada možete nešto da prokomentarišete o nekome, ali ne i da vam to postane prioritet. Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto pričaju ili da prigovaraju. Oni se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam da promijenim, a ako ne mogu, onda ću da se povučem.

Žena koja je opsjednuta dijetama

Ako vam je svaka druga rečenica: ‘“Uh, neću to da jedem jer ima previše kalorija“, to će da ga vrlo brzo otjera od vas. Ali ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji“, ekspresno će da pobjegne od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i znaju kako da uživaju u životu. Naravno, to ne znači da ćete osam puta dnevno da jedete na primjer ćevape između obroka, nego da ponekad jednostavno otpustite kočnice i prepustite se slatkom uživanju.

Žena koja mnogo priča o poslu

Divno je da volitte svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima a naročito partneru punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate niti jednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primjer, šta mislite o njemu, šta biste željeli da radite kada niste na poslu, vaši hobiji, vaši stavovi… Ako želite da sačuvate partnera i vezu, vrijeme je da prestenete da razmišljate isključivo o poslu i počnete da živite život.

Žena koja je nezadovoljna svojom rodbinom

Vrlo su rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu, koji se nikad nisu posvađali sa nekim i koji sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da neprestano pričate o tome i da ih ogovarate. Ako nemate nešto dobro reći o rodbini, preskočite tu temu.

Žena koja glumi majku

Obično neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunskog savjetnika. Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i naravno žele da ih riješe u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Opsjednute su time da partnera stalno gnjave gomilom pitanja, a potom mu da mu dijele “mudre savjete“. Činjenica je da niti jedan muškarac ne želi da izlazi sa svojom mamom!