Ove tri žene Zodijaka su uvjerljivo najbolje partnerice za brak!

Žene ova tri znaka posjeduju ogromnu energiju, snagu i ljubav. Ne treba im puno da osvoje muškarca, znaju što žele i muškarci lako padaju na njih.

 RAČICE

Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuvjetno i učinit će sve za njega. Ova žena učinit će sve da vas usreći ako vas voli. Sklone su dramatiziranju, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u usporedbi s onim što će ona dati za vas.  Učinit će sve da stvore topao i udoban dom za vas i djecu, mjesto na kojemu ćete voljeti biti i kojemu ćete težiti što prije se vratiti. Osim toga, odlične su kuharice pa ćete sigurno uživati u slasnim delicijama.  Vrlo su brižne majke pune ljubavi. Djeca su im na prvom mjestu.

LAVICE

Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Posjeduje golemu snagu i sposobnosti i treba nekoga poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca.  Ove žene se ne trude puno zavoditi muškarce. Sa svojim šarmom brzo osvajaju.  Odane su partnerice i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primjer nesebične i čiste ljubavi.  Ona se ne bori kao Lavica samo za svog partnera, već i za djecu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učinit će sve što treba da zaštiti svoju djecu.

OVNICE

Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na koljena. Iznimno su snažne i nepopustljive i učinit će sve da ostvare što žele.  Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, samo dajte. Ali imajte na umu da nju uvijek morate zabavljati. Ona će pozitivno utjecati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem. Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijima i vrjednijima pozornosti.  Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrane i obično odgoje buduće lidere i pobjednike.

(24sata.hr)