Ove stvari muškarci vole kod žena više od fizičkog izgleda

Daleko od toga da muškarci ne vole lijepe djevojke. No, postoji nekoliko stvari koje su im mnogo bitnije od fizičkog izgleda da bi sa nekim mogli da budu u vezi.

1. Avanturistički duh
Oni naprosto obožavaju žene koje su uvijek na sve spremne, koje vole da isprobavaju nove stvari, pa čak i rizikuju. Mnogo im je draža ona djevojka koja se zajedno sa njima penje na planinu ili roni, nego djevojka koja sjedi i maže nokte na kauču dok se on predaje avanturi. I to bez obzira na to koliko ona atraktivna bila.

2. Spremna na kompromise
Rijetko kojem muškarcu se dopadaju djevojke kojima je važno da u vezama bude apsolutno sve baš onako kako one zahtijevaju. Oni mnogo više cijene kompromis (mada to važi i za žene). Zato, kada traži od dečka da sa njom ide u shopping, onda mora biti spremna da se žrtvuje i odgleda sa njim bar jednu utakmicu.

3. Samouvjerene
Ma koliko djevojka dobro izgledala, njena ljepota neće moći da dođe do izražaja ako nema samopouzdanja. Čak su nekada žene koje su realno gledano manje lijepe, a samouvjerene, mnogo privlačnije nego one kod kojih je situacija obrnuta. Muškarci žele da žena bude svjesna sebe, svojih kvaliteta, a ne da baš uvijek moraju da je bodre i ubjeđuju je da je lijepa dok ona nastavlja da se stidi.

4. Ne dosađuje telefonom
Niko ne želi da ga neko nadgleda 24/7. Muškarci ne vole da se dopisuju non-stop sa ženama i telefoniraju u cilju toga da se one uvjere da su zaista kod kuće ili isključivo sa muškim društvom. Ljubomora i paranoja ne vode ničemu dobrom u vezi. Makar ne u prevelikoj mjeri.

5. Duhovita
Djevojka može biti nestvarno lijepa, ali ako nije u stanju da nasmije muškarca nikada neće osvojiti njegovo srce. Nije istina da muškarci vole da se smiju samo u svom društvu, a da oni zasmijavaju žene. I oni obožavaju kada im se zbog dobre šale svoje djevojke „upale“ jagodice na licu.