Ove poznate ličnosti se stide svojih prošlih brakova i kriju ih od javnosti

Mnoge holivudske zvijezde imaju iza sebe brakove kojih se stide ili na koje su mediji jednostavno zaboravili. Možete se iznenaditi kada čujete za neke od njih.

Tommy Lee i Heather Locklear

Američka glumica Heather Locklear, najpoznatija po ulogama u serijama Dinastija i Melrose Place, bila je u braku sa muzičarom Tommy Leejem. Njih dvoje bili su u braku 7 godina, upoznali su se 1985. godine i godinu dana poslije toga su se uzeli. Heather je poslije njega imala još jedan brak iz kog ima kćerku Avu. Tommy je 3 godine poslije razvoda sa glumicom oženio Playboy zečicu Pamelu Anderson, zbog koje je godinama bio u žiži medijskog interesovanja.

Scott Foley i Jennifer Garner

Poznata glumica Jennifer Garner, prije braka sa Ben Affleckom, imala je brak sa još jednim kolegom. On je trajao tri godine i njen prvi muž bio je glumac Scott Foley, koga smo na malim ekranima gledali u popularnoj tinejdžerskoj seriji Felicity. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 1998. godine, a 2000. su otpočeli bračni život.

Talia Balsam i George Clooney

George Clooney ima godinama titulu jednog od najpoželjnijih neženja Holivuda, ali zapravo George nije oduvijek bio neženja. Popularni glumac bio je u braku i to sa glumicom Taliom Balsam. Njih dvoje stupili su u brak 1989. i bili su supružnici četiri godine. Tada je glumac nakon razvoda izjavio da to nije bio pravi trenutak za brak.

Andre Agassi i Brooke Shields

Glumica Brooke Shields je imala kratak brak, prije svog sadašnjeg, i to sa teniskom zvijezdom Andre Agassijem. Njih dvoje su bili u vezi četiri godine i 1997. godine ušli su u brak. Međutim, već nakon dvije godine ovaj brak je okončan. Bivši supružnici su trenutno u drugom, srećnom braku.

Damon Thomas i Kim Kardashian

Holivudska starleta Kim Kardashian imala je jedan od najkraćih brakova u istoriji, kada se poslije 72 dana razvela od košarkaša Krisa Humphriesa. Ali, to nije jedini propali brak poznate Kim. Tada 20-godišnja starleta udala se za muzičkog producenta Damona Thomasa. Njihov brak trajao je četiri godine.

(aura.ba)