Ovakve žene muškarci zaobilaze u širokom luku, nemojte biti jedna od njih!

U filmovima muškarci redovno prilaze djevojkama u kafićima. U stvarnom životu to ide malo drugačije i sve je više žena koje se žale da im muškarci više ne prilaze…

Da li ste se ikada zapitale zašto vam muškaci ne prilaze? Evo nekoliko potencijalnih razloga…

1. “Čopor” drugarica

Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu djevojci koja se celo veče ne odvaja od “čopora” svojih prijateljica.

2. Mobilni

Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i proveravaju svakih 5 minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svijetom. Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete.

3. Napadne minđuše

Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj pa su otkrili kako je malo vjerovatno da će prići devojci koja ima minđuše veće od ušiju.

4. Karmin

Mi obožavamo karmine, oni ne. Posebno ne ljubičaste , crvene, drečavo roze itd.

5. Osmijeh

Žene koje se nikada ne smiju nisu im nimalo privlačne, ma koliko god bile lijepe.

6. Alkohol

I boca vina na stolu nije problem ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Čarlija Šina i “odvažnije”, odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače.

7. Pretjerivanje

Mislimo na šminku, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne.