Ovako se ponaša muškarac koji sa vama želi provesti vječnost

Evo kako ćete znati da ste vi ljubav života svog dečka i da želi s vama provesti život.

1. Neizostavan ste dio njegovih priča o budućnosti. Uopće nije bitno priča li o budućem odmoru za pola godine ili životu za 20 godina, u idiličnoj porodičnoj kući koju zajedno uređujete, važno je da ste vi u svim planovima za njegovu budućnost.

2. Voli uživati s vama u toplini doma. On ne vidi ništa loše u tome da zajedno prošetate po neke namirnice, skuhate večeru, pojedete, zavalite se zajedno pod dekicu i uživate. Naprotiv, to mu zvuči kao savršena večer!

3. Gradi svoj život oko vas. Mnoge su stvari poprilično komplicirane. Jedna od njih je naprimjer selidba. Pa ako se vaš dragi seli samo kako bi bio bliže vama, budite sigurni da misli ozbiljno.

4. Obavezan ste gost na svim porodičnim druženjima. Bilo da se nešto slavi, bilo da on jednostavno posjećuje roditelje na nedjeljnom ručku, vaš se dolazak očekuje. Ono najbolje je da vas više niko ni ne zove jer se vaš dolazak podrazumijeva.

5. On priča o ‘vašoj’ djeci. Pa makar pričao kako želi imati dva sina i po omiljenom crtiću iz djetinjstva ih nazvati Lolek i Bolek, važno je da on kada misli na svoju djecu koju će danas sutra imati, misli ih imati s vama.