Ovaj znak u horoskopu nikad nećete zaboraviti

Za horoskopski znak Rak važi da su osjetljive, romantične duše, međutim to nije u potpunosti tačno. Postoji i ona njihova druga strana koju ne pokazuju toliko često.

Upravo takvo njihovo ponašanje je ono koje ih izdvaja od ostalih znakova i čini da ga dugo, dugo pamtite.

Evo o čemu pričamo.

1. Ćud je Raka smješna rabota

Osoba rođena u ovom znaku često mijenja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan povod ili uzrok, kao ni razumljivo ili logično objašnjenje.

2. Svoje ne da

Ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvijek postoji “ravnoteža”. To što su Rakovi izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, oni istovremeno posjeduju i “dobar oklop”. Možete biti sigurni da oni brižljivo čuvaju sve ono do čega im je stalo.

3. Svaki dan je novi test

Ukoliko vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog “ljubavnog carstva”, onda morate da budete spremni na različite testove izdržljivosti i povjerenja, kao i emotivne privrženosti.

4. Ne pristaje na kompromis

Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumjevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost.

5. Porodica na prvom mjestu

Nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočište.

6. Osjećanje, ne obračun

Od njih ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem. Rakovima je mnogo važnije ono što posjeduju u svojoj duši, zatim u svojoj porodici ili u ljubavnoj vezi.

7. Gospodari duhovnog carstva

Dilema da li je vrjednije duhovno ili materijalno carstvo za njih ne postoji, jer na sebi svojstven način oni uvijek biraju duhovno carstvo. Pod tim podrazumjevaju pravi porodični komfor i sve uslove koji su neophodni za harmoniju i potpuni užitak njihove porodice.

8. Detektori za iskrenost

Oni su veoma senzitivni, zavodljivi, povodljivi i zaljubljivi, ali vaš prolazak kroz “prvu kapiju” ne znači ništa, jer oni vas neće pustiti ni korak dalje ako u vama ne postoje iskrena osjećanja.

9. Mazite ga, pazite ga

Nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima i prevelika očekivanja i u tom smislu, zahtijeva “poseban tretman”. Odnosno, morate da pružite maksimum u bilo kom smislu.

10. Ključar ljubavi

“Ključeve ljubavi” Rak sigurno drži u svojim rukama, a “tajnu šifru” brižno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način da se trajno sačuva vaša ljubavna veza.

(24sata.rs)

error: Content is protected !!