OVAJ TEST POZNAJE VAS U DUŠU, NEMA KOME NIJE SVE POGODIO! IZABERITE SLIKU I SAZNAJTE KAKVA STE VI ŽENA SUŠTINSKI!

Ovaj test namijenjen je damama i lako može da pronikne u srž karaktera žene.

Jednostavno je – izaberite sliku koja vam je na prvu loptu privukla najviše pažnje, i to će vam otkriti kakvi ste vi suštinski, čak iako možda niste svjesni toga.

Izaberite sliku koja vam se najviše dopada od ponuđenih i saznajte kakva ste vi to žena?

Slika broj 1: Sanjalica i osjetljiva

Pokušavate da vidite pozitivnu stranu u svemu, volite da slušate svoje srce i prepustite se osjećajima, jer ste jako sentimentalna osoba. Vi odbijate da gledate na stvari realno, volite da slijedite svoje snove. Veoma ste kreativna osoba koja želi da promijeni svijet na bolje. Budite vjerni svojim principima i nemojte dopustiti da vas drugi ljudi gnjave. Kada vas neko povrijedi, za vas je izbrisan iz života.

Slika broj 2: Nepredvidiva i vesela

Teško vam je da budete na jednom mjestu, pa vam zato uvijek brzo postane dosadno na poslu koji radite. Uvijek ste željni akcije i novotarija, pa često rizikujete i ludo se zabavljate. Živite svoj život kao da je praznik, vaši prijatelji shvataju da je definitivno nemoguće dosađivati se u vašem društvu. Čini se da donosite oštre odluke, ali nije vas strah da priznate kada pogriješite. Prošlost vas ne zanima, uvijek pokušavate da pronađete ljepotu u trenutku u kome ste, prenosi Blic.

Slika broj 3: Neobična i jaka

Na vašoj kreativnosti i mašti drugi vam mogu samo da vam zavide. Čini se da možete da pronađete svoj put u svakoj situaciji. Vi više volite da se oslanjate samo na sebe i rješavate svoje probleme sami. Nikad ne molite nekoga da vam pomogne, jer ste ponosni i nezavisni i cijenite svoju slobodu. Vi niste samo jedna u gomili, vi ste ona koju drugi slijede. Imate vrhunske kvalitete, harizmu i istrajnost koja će vam pomoći u tome da sagradite zavidnu karijeru.