OVAJ TEST OTKRIVA STANJE VAŠE PSIHE I ONO ŠTO VAS TRENUTNO UZNEMIRUJE!

Postoje projektivni testovi kojima se vrši dijagnostika ličnosti, slični asocijativnim testovima. Oni uključuju kako opći pristup procjene ličnosti, tako i identifikaciju njenih pojedinih osobina.

Promatrajte ovu sliku najduže 10 sekundi i upamtite što ste prvo uočili.

Upamtili ste? Sada možete pročitati rezultate.

1. Vidjeli ste pećinu

Vas je teško izbaciti iz ravnoteže. Vi ste staložena osoba i u svemu nastojite vidjeti samo dobro. Zahvaljujući svojoj unutrašnjoj snazi i optimizmu, negativne situacije ne vrše pritisak na vas. Vama se ljudi često okrećuju za pomoć i savjete. Podržavate bliske osobe i prenosite im pozitivnu energiju, prenosi Uspesnazena.com.

2. Vidjeli ste leteći tanjir

Čini vam se da ste stalno na ivici i samo što ne eksplodirate. Imate zdravstvene probleme zbog niske tolerancije na stres. Možda patite od nesanice ili noćnih mora. Nemojte stalno sve držati u sebi i nervirati se zbog svega. To će vam samo izazvati migrenu i druge zdravstvene komplikacije.

3. Vidjeli ste lice vanzemaljca

Skloni ste u svemu pronalaziti probleme. Zbog navike da se uzbuđujete, vrlo ste podložni stresu. Trebate se sabrati i prestati trošiti energiju na besmislene brige. Kada se suočite s teškom situacijom, pokušajte je sagledati iz drugog ugla. Da biste se lakše izborili sa stresom, nemojte zanemariti vježbe disanja jer vam one zaista mogu pomoći!