Ovaj horoskopski znak sve shvata i zna mnogo prije ostalih: i zbog svoje nevjerovatne inteligencije su osuđeni na patnju

Ono što ljudi u ovom znaku primijete, drugi ne bi shvatili ni za tri života.

To je zato što su pripadnici Riba poznati po dubokoj intuiciji, ali i empatiji. Zbog toga sve primjećuju, ali i osjećaju mnogo dublje i više nego ostali horoskopski znakovi.

Ribama ne morate da kažete da vas nešto muči – dovoljno je samo da se pojavite, a oni će kroz samo jedan pogled shvatiti da ste u problemu, i patiti kao da se sve to dešava njima. Od Riba ništa ne možete da sakrijete jer će ih njihova intuicija uvijek odvesti do pravog odgovora.

Pripadnici ovog horoskopskog znakova najbrže i najtačnije shvataju događaje, pojave i ljude oko sebe, ali baš zato i pate mnogo više od ostalih znakova. Ribe će razumjeti i najgore ljudske postupke i teško da će te zlikovce osuditi, a kamoli prezreti i odbaciti, čak i ukoliko su i one same povrijeđene – Riba oprašta čak i onda, prenosi Ženski kutak.

Pored toga što pate više od ostalih znakova, Ribe se i teže snalaze u stvarnosti zato što žive u svom izmaštanom svijetu. Ipak, ako vam treba pomoć da identifikujete neku situaciju, ili vam prosto treba neko da vas sasluša i razumije – Riba je prava adresa za vas.