Ovaj horoskopski znak je najjači: SNAGOM KLADE VALJA

Kada bi vas neko upitao za koji horoskopski znak mislite da je mentalno i fizički najjači, nekoliko njih odmah bi vam palo na pamet. Međutim, za svaki od njih bili biste u zabludi.

Ovan možda jeste furiozan i energijom „ubija“ sve oko sebe ali kada zaista treba – nije najjači.

Bik ima u sebi ogromne zalihe energije, naročito mentalne, ali ni on nije najjači.

Lav? Svakako je najjači kada je u pitanju nadmenost i razmetljivost i sate i sate vremena provodi u teretani ili vježba na drugi način. Ipak, ni on nije najjači, naprotiv. Zakaže kada se to od njega najviše očekuje.

Škorpija? Ima svakako najjaču se*sualnu i strastvenu energiju, ali mentalno našem „heroju“ među znacima nije ni do koljena.

Koji je to znak onda?

Ni manje ni više nego – Rak.

Po mnogima najemotivniji i porodici najprivrženiji znak Zodijaka na prvi pogled nema nikakve šanse u „duelima“ sa nabrojanim znacima. Međutim, upravo u njegovoj posvećenosti najbližima leži njegova najveća snaga.

Za ono u šta tijelom i duhom vjeruje, Rak će doslovno dati sve, pa i svoj život ako treba. A dobro znamo koliko se čovjek pretvara u mentalno-fizičku „zvijer“ kad mu je do nečega izuzetno stalo. Rak će iz sebe izvući 200 odsto snage kako bi zaštitio partnera, porodicu, prijatelja i kako bi im pomogao. Zato je on naš najjači znak.