Ovaj dječak je bio mrtav 20 minuta: SPASIO ME JE ISUS HRIST

Dok nisam bio živ, vidio sam čovjeka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist – ispričao je Zak

Žak Klements je 17-godišnji dečak iz Teksasa, koji od malena voli sport i u odličnoj je formi. Ali, on se iznenada onesvijestio dok je trčao na času fizičkog, a ljekari kažu da njegovo srce nije kucalo, odnosno da je bio mrtav punih 20 minuta!

Jedva su uspjeli da ožive Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo i kako mozak nije oštećen tokom tog vremena. Ali, dječak tvrdi da zna kako je preživio – spasao ga je Isus Hrist!

“Dok nisam bio živ, vidio sam čovjeka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist – ispričao je Zak.

Možda zbog sopstvene religije ili zbog toga što ljekari nemaju objašnjenje za čudnovato Zakovo preživljavanje, ali dječakova porodica u potpunosti vjeruje u ovu priču.

“Kada se probudio, ispričao nam je kakvo iskustvo je doživio, ali ljudi nisu u stanju tako nešto da shvate – kaže Zakov otac Bili.

Ni njegova supruga Tereza nema sumnje da je lično Isus spasao njeno dijete.