OVA TRI ZNAKA OČEKUJE TURBULENTAN PERIOD! VI TREBA DA SE PAZITE KAO NIKADA

Kao i uvijek, retrogradni Merkur će uticati na sve znakove Zodijaka i to ‘žestoko’, ali tri znaka će to osjetiti jače od ostalih. A evo koji su to:

Prvi retrogradni Merkur ove godine čeka nas u periodu od 14. januara do 3. februara, a zanimljivo je da će do 25. januara biti retrogradan u znaku Vodolije, a od 25. januara do 3. februara u znaku Jarca. Ovaj period će vam na prvom mjestu donijeti preispitivanje – šta želite, a šta ne želite u životu.

Kao i uvijek, retrogradni Merkur će uticati na sve znakove Zodijaka i to ‘žestoko’, ali tri znaka će to osjetiti jače od ostalih. A evo koji su to:

JARAC

Sve tajne, prećutkivanja i ono što ste krili isplivat će na površinu i postaće teško nastaviti živjeti u laži. Morat ćete da skupite hrabrosti da se izborite sa sopstvenim tajnama i da priznate sve što trebate bliskim ljudima. Moguće je da ćete biti zbunjeni oko toga kojim pravcem dalje da krenete, ali pogledajte duboko u svoje srce i poslušajte šta vam govori osjećaj u stomaku.

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur donijet će vam velike novčane probleme, možda čak i donijeti stare dugove na naplatu. Doći ćete u poziciju da morate pravite kalkulaciju i odustanete od nekih želja i projekata.

OVAN

Za Ovna će ovo biti buran period, posebno kada su emocije i odnosi sa bližnjima u pitanju. Čeka vas veliko iznenađenje ili neplanirani događaj koji će promijeniti tok stvari u vašoj vezi. Poslije toga više ništa neće biti isto, moguće je da će vas to ili natjerati da zauvijek završite ili da riješite dosadašnje konflikte i nastavite dalje sa više razumijevanja.