OVA TRI ZNAKA ĆE PRONAĆI SUDBINSKU LJUBAV DO KRAJA 2022. GODINE

Retrogradna Venera ide do 29. januara, pa će emotivni odnosi biti nestabilni, a mnogi riješiti da se pomire sa starom ljubavlju.

Djevica
Planete u Jarcu navode vas da tražite romantične susrete i ljubav. Retrogradna Venera može da vam donese pomirenje sa bivšim partnerom, ali ćete iza 29. januara potpuno drugačije vidjeti tu osobu. U svakom slučaju ljubavi vam neće faliti, ali ćete se vraćati na prošlost.
Jarac
Kako ste vi znak koji je stalno fokusiran na posao, Venera u vašem znaku to mijenja. Do marta će vam ljubav biti na prvom mjestu, a mnogi pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti kao nikada do sad. Vrijeme je i za proširenje porodice. Sve one emocije koje ste potiskivali, konačno ćete uspjeti nekome da ih pokažete.
Vodolija
Iako pod uticajem Saturna djelujete da ste hladni i rezervisani, vi jednostavno ne znate kako da se nosite sa svim što trenutno osjećate. Venera ulazi u vaš znak u martu 2022. godine, pa će vam donijeti toplinu i ljubav. Sve ono što vam sada djeluje nemoguće, biće ostvarivo od marta na emotivnom planu.