Ova tri horoskopska znaka znaju kako zadovoljiti svaku ženu

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane u seksu. Ipak, dame, ako biste da od kreveta napravite mjesto za igrice i eksploziju strasti, birajte partnere rođene u ovim horoskopskim znacima.

Ovan

Ako želite maksimalno uživanje u seksu pored nekog ko zna šta žena želi i spreman je to da joj pruži, idealni ljubavnik svake dame je Ovan!

Iskusne žene kažu da je Ovan u krevetu kao grmljavina – energija koja se iznenada oslobađa, iznenađuje i ostavlja partnerku bez riječi. Dakle, strast je zagarantovana, a vjerovatno i po nekoliko orgazama.

Jarac

Jarac je najčešće ozbiljan ljubavnik, koji voli da radi stvari lagano i temeljno. Međutim, ispod promišljenog oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um.

Oni koriste to što su potcijenjeni kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta ne može da vjeruje koliko se daju u seksu. Oni malo govore, ali su zato ljudi od akcije, iskreni i čistog srca.

Strijelac

Seks sa Strjelčevima je kao odlazak u Diznilend! Seks s istraživački nastrojenim i liberalnim pripadnicima ovog znaka liči na vožnju u zabavnom parku. Prati ih sreća, pa njom i odišu i to zarazno. U njegovom naručju bićete raspoloženi kao nikad do sad.

Strijelac će vas bacati na sve strane i preplaviti čula, a čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno.