OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA USKORO BI MOGLA DOŽIVJETI ROMANSU NA POSLU

Svi mi koje radimo puno radno vrijeme (a često i duže) provodimo puno vremena s kolegama. Stoga nije ni čudo da se dobro poznajemo, ali i da se ponekad iz kolegijalnosti i prijateljstva razviju i snažniji osjećaji. Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, uskoro biste se mogli zaljubiti u svog kolegu s posla.

Rak: omiljena si na poslu pa…

Rakovi blistaju u uredu. Osim što imaju genijalan talent za organizaciju te su vrlo savjesni, također imaju veliko srce i omiljeni su među kolegama. Jednostavno se dobro razumiju sa svima. Stoga nije ni čudo da se jedan bezazleni flert na radnom mjestu uskoro može razviti u nešto puno, puno više…

Bik: znaš kako uključiti šarm

Za ambiciozne Bikove posao igra vrlo važnu ulogu. Oni i u najstresnijim trenucima imaju sve pod kontrolom, a kolege cijene njihovu srdačnost i pouzdanost. Svejedno je li to u hodniku kod kopirke ili u uredu, osobe rođene u znaku Bika uvijek znaju kako uključiti svoj šarm te zavesti slatkog kolegu, prenosi Miss7.hr.

Strijelac: muškarci cijene tvoj smisao za humor

Strijelci zrače na radnom mjestu svojom atraktivnošću i golemim talentom za komunikaciju. Muški kolege osobito cijene tvoj smisao za humor. Vole te uključiti u svaki razgovor, a uskoro bi te na „razgovor“ u kafić ili restoran mogao pozvati jedan kolega koji ti je zapravo sasvim zgodan.