Ova tri horoskopska znaka su rođeni filozofi

Za ova tri horoskopska znaka može se reći da ih inteligencija navodi da od partnera očekuju da ih prati u stopu kada je um u pitanju, odnosno njegova bistrina, kao i da ih isti izazivaju na intelektualnom polju.

Vodolija
Vodoliju nazivamo pobunjenikom među znakovma Zodijaka. Ništa manje se ni ne očekuje od znaka kojim vlada Uran. Planeta povezana sa slobodom i revolucionarnom vizijom daje ovom znaku pregršt energije za istraživanjem. Vodolije su pune kontradiktornosti. Dok sa jedne strane biraju da se bave humanitarnim radom i učine svijet boljim mjestom za život, ta želja nije vođena emocijama, već više potiče sa analitičkog stanovišta i zahtijeva radikalna rješenja. Vodolija je tvrd orah, a kako biste ga otvorili, potreban vam je visok nivo inteligencije.

Blizanci
Osnovna karakteristika Blizanaca je njihova neuporediva duhovitost, praćena izdašnom radoznalošću. Iako njihova veza sa planetom Merkur znači da im nikad ne nedostaje tema za razgovor oni ne uživaju naročito u ćaskanju. Uostalom, zašto gubiti vrijeme na ćaskanje kada možete da povedete zaista dubok i značajan razgovor sa određenom osobom? Njihova radoznalost može da bude zaista izražena, pa je sasvim izvijesno da će izgubiti interes za osobu koja nema podjednako znatiželjan um.

Strijelac
Strijelca ćete teško zarobiti u bilo kom vremenskom periodu, jer posjeduju duboku intelektualnu radoznalost koja ih mentalno, metaforički i bukvalno izdiže iznad stvari u okruženju. Oni ne mogu mirno da sjede, dok crv znatiželje kopa u njima. Uvijek su u fokusu stvari, željni novih iskustava, poznanstava i iskušenja. Njihova vladajuća planeta Jupiter odnosi se na širenje, rast i preuzimanje rizika.