OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NIKAKO NE ZNAJU SA NOVCEM

Horoskopski znaci koji su najgori s novcem su Vaga, Strijelac i Ribe.

Horoskop određuje kakvi smo s drugim ljudima, kako tretiramo saradnike, partnere, porodicu… Ali i gdje „proklizavamo“ u životu svojim greškama!

Jedna od njih je i novac, već smo vam rekli ko su najkoristoljubiviji znaci horoskopa, a sada pročitajte koji znaci jednostavno ne umiju s parama!

Vaga

Vaga svaki dan živi kao da joj je posljednji, i notorno je loša s novcem. Obožava trendove, obožava šoping, i posljednji dinar će dati da bude lijepa i dotjerana, makar to značilo da nema čime da plati račune. Vaga bi trebalo da, kako se bliži kraj mjeseca, izbjegava da prolazi ulicama u kojima su joj omiljene prodavnice, izaći će odande bez dinara!

Strijelac

Strijelac, najveći sanjar zodijaka, pod vladavinom je Jupitera i uvijek troši novac na stvari koje mu stimulišu um. Kod Strijelca ćete naći zaprepašćujuće količine knjiga, najneobičniju hranu, platit će najskuplje putovanje, želi sebi da ugodi i napravi uspomene koje će potom njegovati do kraja života. Strijelac je, ipak, i znak koji voli da zarađuje i uvijek nekako, negdje, vodi računa o tome da mu ostane dovoljno para za neophodne stvari, makar mu one bile i dosadne.

Ribe

„Blentave“ Ribe nije da ne umiju s novcem, on ih samo nekako ne zanima, imaju važnije stvari kojima se bave, aili barem tako misle. Velikodušne su i s novcem, i sa svime što posjeduju, zbog čega često krajem mjeseca jedva sastavljaju kraj s krajem. Ribe će najviše para potrošiti na svoj dom, na nove ukrase, namještaj, lampe, dekoracije… Omiljene su mušterije tapetara i drugih majstora koji mijenjaju i uljepšavaju dom. Problem kod Riba je njihov dvostruki karakter, ono što im se ove sedmice dopadalo, već sljedeće im je dosadilo zbog čega stalno traže, i troše, još.