Ova slika otkrtiva: KADA ĆETE PRONAĆI SRODNU DUŠU?

Testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija i slika, kao i optičkim iluzijama, jesu laki i brzi, ali i prilično precizni, smatraju psiholozi.

Tako je i u slučaju ovog zanimljivog testa ličnosti, koji će analizirati vašu percepciju i način na koji sagledate život i tragate za svojom životnom svrhom. Na osnovu toga, test će vam dati odgovor na pitanje kada ćete i na koji način pronaći svoju srodnu dušu. Potrebno je samo da odgovorite da li ste na ovoj slici vidjeli prvo psa, ili lice.

Pas
Ako ste prvo na slici primijetili psa, to znači da imate oko za detalje. S druge strane, pas je simbol lojalnosti, mira i stabilnosti. i to što ste baš njega prvo uočili pokazuje da tragate baš za ovakvim društvom ili partnerom, odnosno za osobama koje su odane i spremne da vam istinski uzvrate ljubav.

Vi ste mirna i staložena osoba koja pored sebe želi ljude sa pozitivnom energijom. Jako cijenite poštovanje kao osobinu, i isto to očekujete od drugih. Ipak, treba da imate na umu da ne treba požurivati stvari. Ne brzajte susret sa srodnom dušom. On će se dogoditi kada zaista bude vrijeme.

Lice
Ukoliko ste na slici prvo primijetili lice, to znači da uvijek posmatrate širu sliku u životu. Kod vas je sve postavljeno na svoje mjesto. Znate kojim ciljevima težite, i hrabro pratite svoje snove. Znate kako da ih ostvarite, i vjerovatno ste već na koraku da to i uradite.

Takođe, nije vam presudno materijalno, već uvijek tragate za nekim dubljim smislom. Od života želite više, nešto što se ne može kupiti novcem niti mjeriti sa materijalnim stvarima. Ipak, treba da budete malo mekši – ne dozvolite da vam se srce zaključa. Pustite svoje srce da diše, i tada ćete promaći ono za čim tragate.