Ova četiri sna znače se uskoro udaješ

U ljudskoj je prirodi da pokušavamo sebi da objasnimo život i da tražimo tajne znakove koji mu ukazuju na neke buduće događaje. Upravo zato mnogi ljudi čvrsto veruju u simboliku snova i njihovu moć. Od naznaka sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspjeha, svaki san može otkriti mnogo toga, pa čak i kada ćeš se udati. Prema vjerovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ti vjenčanje “kuca na vrata”. Otkrij ih u nastavku:

1. Građenje zida
Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne važi i za tvoje snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćeš uspješno preskočiti sve prepreke koje ti se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred tobom pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradiš novi zid, pripremi se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe.

2. Zeleni vijenac
Vidjeti vijenac u snu znači da ćeš uspješno izbjegavati sve brige i probleme. Zlatni vijenac predznak je dugog i srećnog života, crveni vijenac označava vjernu ljubav, dok zeleni vijenac označava da ćeš se uskoro udati. Ali, postoje i vijenci koje nije dobro vidjeti u snu. Riječ je o onim cvijetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećeš vidjeti u svojim snovima!

3. Drvo trešnje
Ako se ovo ukusno voće našlo u tvojim snovima, prava si srećnica. Naime, trešnje u snu označavaju da ćeš uskoro upoznati osobu koja će te oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu bereš trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedeš, pred tobom je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako želiš da se uskoro udaš, nadamo se da će se u tvojim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to – skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa ti se radostan bračni život.

4. Jahanje ždrijebeta
Ždrijebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udaš, u svom bi snu morala da ga jašeš. Jahanje ždrijebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogla da iznenadiš sve svoje bližnje. Kupovina ždrijebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćeš nekoga obradovati, a prodaja da radiš posao koji voliš. Ali, nije sve tako ružičasto. Ako ti neko u snovima ukrade ždrijebe, mogla bi nekoga da iznevjeriš, a ako ga u snu dobiješ na poklon, predviđa ti se neprijatno iznenađenje.