OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA PRVI ĆE STRADATI U HORORU

Neki će stradati jer previše vjeruju ljudima. Drugi zato što su neodlučni, treći jer si ne mogu pomoći.

Iz kojeg god astralnog razloga – ovi znakovi će prvi izginuti u horor filmovima.

Blizanci

Oni jednostavno nisu sposobni dovoljno dugo ostati koncentrirani kako bi preživjeli horor. Vrlo brzo im dosadi ostati u grupi i ono si prvi koji će otići istražiti mračan podrum, sobu u kojoj je neobjašnjivo otvoren prozor ili garažu iz koje dopiru čudni zvukovi. U stanju su usred šume kojom hara pomahnitali drvosječa stati i diviti se krasnom jesenskom lišću. Zapravo, to im je i najbolja šansa za preživljavanje – toliko im je lako odvući pozornost da su u stanju otići na potpuno drugi kraj kuće gdje ih povampireni ubojica neće niti tražiti.

Rak

Radni, mali dobri Račić – nema šanse da preživi hororac. Najvjerojatnije će se žrtvovati kako bi spasili voljenu osobu. Nema je u društvu? Nema veze – sprijateljit će se onim čudnim likom i potpuno mu vjerovati samo kako bi pokazao da je pravi prijatelj. Nema veze što njihov novopečeni prijatelj svako malo nestaje, baš u trenutku ubojstava. Jedina šansa za Raka su njegovi prijatelji – ako ima nekog pored sebe ko je dovoljno priseban da ih spasi.

Lav

Borbeni i često pametni, za Lavove bi se očekivalo da će uspjeti preživjeti, no stradat će zbog svoje taštine. Prije svega, stvari često shvaćaju olako (a takvi u hororima ne traju dugo), ne mogu odoljeti seksualnim osvajanjima (a takvi u hororima završe u dijelovima) i vole biti u središtu pozornosti (a takvi u hororima ispune svoju želju, recimo završe u središtu pentragama u kojem ga rezuckaju). Najbolji način da prežive horor je ako ga shvate kao natjecanje i potrude se nadmudriti negativca, prenosi portal Net.

Vaga

Dok se Vaga odluči treba li pobjeći iz uklete kuće ili sakriti se u ormar, proći će već cijeli film. Previše će truda i vremena potrošiti na to da pomire članove svoje družine (kao vječiti mirotvorac) pa neće niti vidjeti sumanutog ubojicu, a zbog istančanog smisla za modu na lutkici koja je nekim čudom oživjela prije će primijetiti pruge koje nikako ne idu s trapericama nego krvavi nož kojim maše. Preživjet će samo ako upregnu svoju nepogrešivu procjenu karaktera i na vrijeme prepoznati ubojicu.