OTVORENA PRVA ŠKOLA ZA SPONZORUŠE

Sponzoruše željne znanja platile su u Londonu 150 funti kako bi naučile trikove koji će im pomoći da privuku što bogatijeg sponzora.

Na ‘Samitu sponzoruša’ u Londonu, samopriznate sponzoruše učile su kako pronaći i zadržati bogate sponzore, koji će ih obasipati novcem i darovima.

“Šta ako želim biti trofejna žena? – upitala je žena iz publike tokom seminara.

Samoprozvana sponzoruša Klover Pitilja, koja je držala predavanje, odgovorila je:

“Napravi to, slijedi svoje snove.

Pitilja (21) je studentkinja farmacije koja je ‘predavala’ na godišnjem okupljanju sponzoruša, organizovanog od strane osnivača aplikacije za upoznavanje “Seeking Arrangement”. Aplikacija omogućuje sponzorima da pronađu sponzorušu po izboru, bez polnih predrasuda.

Sponzoruše željne znanja platile su 150 funti kako bi naučile trikove koji će im pomoći da privuku što bogatijeg sponzora. Na kraju okupljanja organizovana je i zabava, na kojoj su sve polaznice seminara imale priliku isprobati novonaučene veštine.

Bendon Vejd (na slici lijevo), osnivač aplikacije “Seeking Arrangement”, ističe kako ‘poslovan odnos’ ima dosta prednosti.

“Rekao bih da je ‘dejtovanje’ u početku vrlo površno, sve je u izgledu i koliko novca ko ima u novčaniku. Dugotrajne veze moraju se temeljiti na ljubavi i povjerenju. Moja stranica zahtijeva iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome šta želite u vezi – kaže Vejd.

Natali Vud (31), kozmetičarka, ističe kako koristi aplikaciju nekoliko godina:

“Napomenula bih svima, koji bi me optužili da samo želim novac, da samo radim na tome šta želim. Ako želim bolji život i mogu ga imati, zašto ne bih? Možda su samo ljubomorni na moj fantastični život?