Otmica i silovanje vanzemaljaca – plod Evine prljave i bolesne mašte!

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Astrolog Zoran Petrović Šumadinac uradio je natalnu kartu glumici Evi Ras

Balaš Stević poznatija kao Eva Ras je istaknuta književnica, glumica, umjetnica koja je dobila pregršt nagrada za svoja djela, važila je za jedinstvenu ličnost javne scene ali je prije petnaestak godina počela tvrditi da su je kidnapovali vanzemaljci i od tada  ona gubi tlo pod nogama. Da li onostrana bića zaista imaju udjela u njenom ponašanju ili je nešto drugo posrijedi, pokušat ćemo vidjeti u Evinoj natalnoj karti.

Eva Ras je Jarac u horoskopskom znaku sa podznakom Bika što joj daje nevjerovatnu čvrstinu i jačinu prvih pet decenija, dok ostatak njenog života preuzimaju rogovi njenog znaka i podznaka i tako joj znatno umanjuju njen koeficijent i njenu razboritost što naravno će utjecati i na njenu dalju karijeru. Evin osnovni prirodni element je Zemlja, u devetoj kući vlada planeta Saturn i ta kombinacija je povlači dalje u ambis na svim pravcima životnim.

Njen suprotni znak je Rak. Podznak Bik joj donosi  praktičnost i hedonizam. Ali sa druge strane, ljubaznost, privlačnost ne nikako, dok je strastveni ljubitelj užitaka, samozadovoljna i jake volje. Nikako ne voli mir, tišinu. Po prirodi je jako bučna i sve voli onako kako ona misli da treba ili kako želi. Međutim, kada je jednom strast i ljubomora razljute, zna biti vrlo opasna i jako neugodna, kao pravi razjareni bik. Ne mijenja se lako i teško se uklapa u nova društva. Život joj može teći iz dana u dan, iz godine u godinu, bez promjena, veoma ustaljeno. Ne pada lako pod utjecaj drugih ljudi.
Jarcem vlada planeta Saturn. Fizički vlada koljenima, zglobovima, kostima i kožom. Ima žensku prirodu, stoga je više reaktivan u ispoljavanju energije. Kao kardinalan znak, usmjerava energiju na strateške ciljeve i rezultate. Kao zemljanom znaku, ciljevi su joj praktični i odnose se na materijalne sfere. Planete koje se nađu u Jarcu ispoljavaju se na vrlo ozbiljan način, nastojeći da se izbore za slavu i čast,poštovanje i neku vrstu prepoznatljivosti u društvu.

Postoji želja da dostignete visok status i spremna je da radi naporno i istrajno. Ali tu nema spontanosti, sve je hladno, kruto, strogo definisano i formalno. To je i najveća smetnja, zadržavanje i prepreka, koja se javlja u mladosti.
Sunce u Jarcu tjera je da definiše svoje mjesto, šta i koliko može da uradi i postigne, ne ono što mu je u mašti, nego gdje mu je realno mjesto i gdje mu je istinska sudbina. Stalno se podvrgava raznim testovima snage, odgovornosti, istrajnosti, pa zato treba da se pripremi za to da neće biti mjesta za snove, maštanje i gubljenje vremena, jer će je sudbina vratiti na put koji joj je određen.

Materijalna sigurnost joj je vrlo važna, jer je ona osnova njene nezavisnosti, upravo zbog te vrline ili mane ona je spremna gotovo na sve i svašta ne bi li osigurala materijalnu stranu. Nema ni u koga povjerenja, pa sve voli sama da uradi. Skoro nikada neće preuzeti odgovornost ako nije sigurna da će moći da odgovori na pravi način.
Izuzetno je jaka ličnost, koja je stekla slobodnu volju; djeluje neumoljivo, ali pripadate ljudima koji daju smjernice čovječanstvu.

Voli da jako puno preuveličava stvari i u stanju je da iznese i najprljaviji veš ne bi li bila u centru pažnje ili ne bi li se dokopala kadrova i javnih nastupa.
Venera u Strijelcu  joj jasno daje do znanja da ulaskom u šestu deceniju svog života drastično joj se mijenja životni put tako da i psihološki dio joj jako opada stoga je podložna izmišljanju mnogo toga. Kada se svi parametri saberu iz natala jasno se vidi da nikakve otmice onostrana nije bilo, već da je to plod njene bujne i pokvarene mašte.

Sekstil je jedini aspekt koji Neptun i Pluton mogu da naprave jedan prema drugome i to je zajedničko mnogim natalnim kartama. Baš u tom sekstilu njena erotičnost dolazi do ekstra velikog nivoa jer zbog veoma ranog ulaska u svijet seksa i erotike  ona neprestano je u tome i to joj je sastavni dio života
Mars u Uranu naglašava da  su njene sudbonosne godine poslije sedme decenije i da neće bolovati od težih bolesti.

/aura.ba/