Otkrivena tajna kukica i pravilnog nošenja grudnjaka

Na kojoj kukici nosite grudnjak?

– Grudnjak nosim skoro dvadeset godina, dobro znam što radim! – sigurno ste pomislili kad ste vidjeli naslov, no informacije koje slijede u nastavku mogle bi čak i vas, stručnjakinju za grudnjake, pošteno iznenaditi.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija uputa za pravilno nošenje grudnjaka koju je izradio brend “Third Love”, a koja pokazuje da su priču s kukicama i naramenicama mnoge žene potpuno krivo razumjele.

Tri razine kukica nisu postavljenje na stražnjoj strani grudnjaka kako bi svaka žena mogla podesiti taj komad donjeg rublja po svojoj mjeri već kako bi pratile opuštanje materijala koje je s vremenom neizbježno, prenosi 100 posto

Dopustite da objasnimo!

Brend “Third Love” tvrdi kako se novi grudnjak treba nositi na kukicama koje se nalaze najbliže rubu i tvore najširi opasač ispod prsnog koša, a zatim se, nakon višemjesečnog nošenja, kukice trebaju stezati jer se materijal od kojeg je izrađen grudnjak širi i gubi elasticitet.

Isto je i s naramenicama koje je prvo potrebno opustiti, a zatim zatezati kad omekšaju. Ako grudnjak odmah morate stegnuti na najuži opseg i najkraću duljinu naramenica, nosite grudnjak krive veličine, piše Huffington Post.

Ova informacija izbezumila je žene na društvenim mrežama koje su pomalo posramljeno objavile statuse u kojima govore kako su cijeli život krivo nosile, ali i kupovale grudnjake.Moramo priznati da ni mi za ovo još nismo čuli, ali zaista ima smisla. Igra biranja grudnjaka od danas će se znatno promijeniti!