OTKRIVAMO: Zašto udate žene varaju svoje muževe

Udate žene koje su se iz nekog razloga razočarale u svog partnera često počine prevaru jer žele da se ponovo osjete privlačno i zanosno

ONE vrlo dobro znaju šta žele, ne traže ljubav za cio život jer možda više u to ni ne veruju i ne vjeruju više u bajke o princu na bijelom konju.

Evo zbog čega udate žene najčešće varaju:

1. Neodoljiva privlačnost
Njima nedostaje da se ponovo osjete privlačno. Muškarac koji može da joj probudi maštu, pokrenuće u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije, već na inspirativnog muškarca. Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome sa kim može da bude intimna, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

2. Muškarac koji čini da se ona osjeća dobro
Većina udatih žena ne osjeća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu vjerovatno je uzima “zdravo za gotovo” i odavno je prestao da joj daje komplimente. Naročito ako je rađala, jer je izrazito samokritična po pitanju svog tijela. A onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima.

3. Diskretnost
“Treće lice” u braku ne gubi ništa, ali ona rizikuje sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu sa njim. Preljuba ima svoja pravila.