Otkrili sistem za manipulaciju vremena: Pronašli HAARP sistem i počeli sve uništavati! (Video)

Klimatske promjene uzrokovane ljudskom rukom, moćno je oružje koje elita posjeduje protiv nas

Nekolicina stanovnika Brazila pronašla je mjesto gdje su smještene HAARP te su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

Ovi ljudi vjeruju da je upravo HAARP sistem kriv za klimatkse događaje koji ukazuju da nešto ozbiljno ne štima s našim planetom. Proljeće u sred zime na jednom kraju svijeta, smrznuta Amerika na drugom, snijeg u Sahari, erupcije vulkana, izumiranje brojnih životinjskih vrsta itd.

Projekt HAARP (High-frequncy Active Auroral Research Program) službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u ionosferi istražiti njezine karakteristike, prenosi se dnevno.hr.

Javna je tajna kako je riječ o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istome su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno kako HAARP mora omogućiti sigurne komunikacije s duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama diljem svijeta bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.

Prema riječima Rosalie Bertel, predsjednik Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju) HAARP je mamutski grijač sposoban da u ionosferi napravi velike promjene. U mogućnosti je ne samo da stvara malene rupe već i da bezmalo zasijeca atmosferski sloj koji nas čuva od pogubnih kozmičkih zračenja!

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sustava može emitirati u ciljano područje ionosfere. Na taj se način izaziva kuhanje ionosfere koja reagira zračenjem u području dugih valnih duljina prema Zemlji, što može izazvati globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet te čovjeka!

Ono što je najzanimljivije od svega, prema riječima brojnih istražitelja HAARP sistem i služi za namjerno mjenjanje klime te uređivanje vremenskih nepogoda po ljudskoj volji. HAARP sustav osmislio je sam Nikola Tesla a kao i sve što je od njega trebalo služiti na dobrobit čovječanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svijet i klimu po svojoj volji.

Upravljanje klimom moćno je oružje kojom se svaka država drži u šaci jer upravo klimatske promjene izazvane HAARPOM odlučuju o tome hoće li naša zemlja proizvoditi hranu ili će biti potpuno ovisna o korporacijama. Naravno, u igri je svaka zemlja svijeta kao i cijelo čovječanstvo, stoga je HAARP najmoćnije oružje koje ako dođe u ruke imperijalista sigurno će se koristiti za stvaranje velike imperije, što se očito i događa.

Stanovnici Brazila to su također shvatili te krenuli u uništavanje HAARPA: