OTKRIJ ŠTA JE PO HOROSKOPU VAŠA VEZA I KAKVA JOJ JE SUDBINA

U astrologiji sve ima znak pa to i ljubavne veze. Svaka veza rođena je pod jednim od 12 horoskopskih znakova, a to može otkriti puno o vašem ljubavnom životu, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Datum vašeg prvog spoja može otkriti dominantnu temu vašeg zajedničkog života. Evo kojeg je horoskopskog znaka vaša veza i što ona kaže za vaš ljubavni život.

Ljubavna veza Ovna: 21. marta – 19. aprila

Vas dvoje se uvijek natječete jedan s drugim. Vaš odnos se svodi da svađe i ljubavne izljeve. Ustanovit ćete da su vam intimni trenutci bolji od svađanja.

Vaša veza jako brzo napreduje, pa je dobro da malo usporite i opustiti se. Nikada vam nije dosadno, ali to može brzo nestati ako ne razvijete dublje strpljenje.

Ljubavna veza Bika: 20. aprila – 20. maja

Novac je važan u vezi s Bikom, stoga će vam razdvajanje računa (ili ne) otkriti mnogo o budućnosti veze. Jedan od vas je možda materijalist.

Zajedno možete zaraditi ili uštedjeti mnogo novca. Ako se vaše vrijednosti slažu, oboje bi mogli profitirati u vezi.

U najgorem slučaju jedan od vas može gledati na svaku kunu koju potrošite na vašu vezu pogotovo ako se uselite zajedno.

Ljubavna veza Blizanca: 21. maja – 20. juna

U ljubavnoj vezi s Blizancem puni je tipkanja poruka i razgovora. Pronalaženje najdubljih emocija i seksualnih veza može biti teško, budući da je u toj vezi jako prisutno koketiranje i šala.

Razvit ćete zajednički privatni jezik ili izmišljati zanimljive nadimke. Blizanci vladaju riječima i oboje znate kako prljavo razgovarati kada želite prijeći na ‘posao’.

Ljubavna veza Raka: 21. juna – 22. jula

Ovaj odnos je izrazito emotivan i izuzetno osjetljiv. Porodica je sve barem jednom od vas. Veliki dio vaše veze ovisit će o tome kako se slažete s roditeljima partnera, braćom i sestrama i prijateljima.

Uskoro ćete možda primijetiti da će se vaši prioriteti preusmjeriti na razgovore o budućnosti, uključujući dijeljenje životnog prostora, možda čak i osnivanje vlastite obitelji. Iako se nekom od vas to može činiti prebrzo, trebate znati da to može potrajati cijeli život, zato pružite priliku.

Ljubavna veza Lava: 23. jula – 22. augusta

Izgledate sjajno zajedno na zabavama ili događajima. Što se, pak, događa iza zatvorenih vrata, mogla bi biti drugačija priča.

Ako jedan od vas pokuša biti kralj ili kraljica, dok se drugi ponaša normalno, može doći do problema.

Ljubavna veza Djevice: 23. augusta – 22. septembra

Vaša veza je pod ljubavnim znakom Djevice, koja regulira prehranu i kondiciju, zdravlje i dobrobit. Oboje pazite na hranu i pažljivo birate namirnice.

Vaš odnos mora uključivati posao, održavanje kuće, zajedničke odlaske u teretanu ili drugi način tjelovježbe kako bi se osjećali dobro.

Sve bi vas te stvari mogle zbližiti. Ako se ikada budete živjeli zajedno vaš će stan blistati.

Ljubavna veza Vage: 23. septembra – 22. oktobra

Ova veza vam može donijeti sjajnu budućnost ili neprestane razmirice. Vaga vlada i ljubavlju i ratom, tako da ovisi o vama kako ćete uskladiti svoju vagu, piše 24sata.hr.

Vaša veza može biti veza iz snova ako raditi na njoj. Ako pak netko od vas prekrši ljubavne zakone, možda će vam trebati odvjetnik za rastave.

Ljubavna veza Škorpiona: 23. oktobra – 21. novembra

Vaša veza je prožeta jakim fizičkim osjećajima. Vjerojatno vam se jako teško ispustiti ruku partnera. Usudili bismo  se reći da su spolni odnosi jako važan dio vaše veze.

Ako ostanete zajedno, poslovna, novčana i dobrotvorna strana vaše ljubavi oduzet će vam sve više vremena i energije.

Ljubavna veza Strijelca: 22. novembra – 21. decembra

Jedan od vas voli jako putovati i upoznavati drugačije kulture. Vi niste par koji voli stati u kući nego vrijeme volite provoditi u prirodi i izvan grada što više možete.

Možete se preseliti i u drugi grad ili državu ako veza postane ozbiljna.

Ljubavna veza Jarca: 22. decembra – 19. januara

Vaš se odnos gradi na vašim individualnim i međusobnim uspjesima ako niste ambiciozni onda možda nećete uspjeti jer Ljubavna veza Jarca se temelji na dostignućima i ambicijama.

Barem jedan od vas će biti fokusiran na karijeru, a tradicionalne porodične stvari će biti na drugom mjestu.

Ljubavna veza Vodenjaka: 20. januara – 18. februara

Vaša veza je lagana i jednostavna. Prije svega ste jedno drugom prijatelj pa tek onda ljubavni partner jer su vam prijatelji jako važni.

Ne bi se iznenadili da ste se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Emocije i strast vam nisu toliko bitni.

Ljubavni veza Riba: 19. februara – 20. marta

Oboje ste se specijalizirali za komunikaciju bez riječi i seks vam je duboko intuitivan. Kada ste zajedno preplave vas emocije.

Veza vam može biti odmor od stvarnog svijeta. Volite svijeće i opuštajuće kupke. Sjetite se samo da trebate platiti najam i sve će biti dobro, prenosi Elite Daily