Osvježite spavaću sobu ovim jednostavnim trikom

Za postizanje osvježenog izgleda spavaće sobe ne postoji potreba za kupovinom novog namještaja, posteljine ili za promjenom rasporeda namještaja, iako sve navedeno možete učiniti. Sve što vam je potrebno da osvježite izgled spavaće sobe jesu ukrasni jastuci ili nove jastučnice.

Ukrasni jastuci predstavljaju savršenu priliku za eksperimentisanje novim trendovima. Nema potrebe da bacate novac na kupovinu novog namještaja sa leopard printom ili zelene stolice koja će da naglasi dizajn prostorije.

Pomoću ukrasnih jastuka možete da se poigrate bojama, razigranim uzorcima ili teksturama.

Budite kreativni i pustite mašti na volju u kreiranju svoje komforne zone. Poigrajte se sa nekoliko boja ili čak ukrstite nekoliko dezena. Skockajte po vašem ukusu i nećete da pogriješite.

Dizajneri interijera su se saglasili u mišljenju kako ćete, osim izgleda, promijeniti cjelokupan izgled spavaće sobe, uz pomoć ukrasnih jastuka.

Od svijetlih nijansi i luksuznih materijala do neutralnih nijansi i luksuznih tekstura, ukrasni jastuci danas dolaze u nekoliko verzija a vi odaberite koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!