Osuđena na bračne brodolome: KLETVA JEDNE ŽENE DONIJELA TRI PROPALA BRAKA

Gospođa Beba je svojim molitvama uklonila kletvu nesretne Ramize I. iz Zenice. Ti tretmani i višemjesečni razgovori i druženja bili su poput melema koji je iscijelio moje rane i okrenuo me prema svjetlu na kraju tunela

Beba nam je pomogla!

Nakon tri propala braka bila sam u četvrtom, koji je također bio na klimavim nogama. Sumnja u sebe me razdirala, osjećala sam nemoć, bila mi je neophodna pomoć. Vjerujem da me je upravo sudbina dovela do iscjeliteljke Bebe.

No, nije mi se tako odmah činilo. Naime, kontaktirala sam je telefonom. Nije željela sa mnom da razgovara na takav način. Dosta ozbiljnim tonom mi je kazala da se ne zavaravam, ako mislim da telefonom možemo riješiti probleme, te me pozvala da je posjetim. Priznajem, da sam nakon takvog njenog stava osjećala gorčinu i razočarenje.

Majčinski razgovor

Ipak, sumnje su ubrzo okopnile. Kada sam se malo bolje presabrala i izanalizirala svaku njenu riječ, shvatila sam da njezin pomalo strog, ali istovremeno topao glas ipak je bio siguran i iskren. Njeni savjeti su bili skoro kao majčinski i više od toga. Zato sam joj se najavila i dogovorila termin posjete.

Nakon što sam se prestavila i kratko ispričala neke stvari o sebi, zaustavila me je i počela mi sama pripovijedati o svemu što mi se desilo. Čak mi je rekla i da nisam biološko dijete svojih roditelja koji su mi pružili sve u životu, voleći me duboko i iskreno, baš kao i ja njih. Bilo mi je teško jer su nedavno oboje preminuli. A onda je nastupio vrhunac. Gospođa Beba mi je rekla:

– Dijete drago, to što tebe ne prati sreća u životu, nije tvoja krivica. Niti krivica tvojih roditelja. Krivicu za to snosi tvoja biološka majka koja te je donijela na svijet s čovjekom obavijenim crnom magijom. Naime, ona se sama bavila crnom magijom. Tom je magijom drugoj ženi oduzela supruga, a njenoj djeci oca. Njihova nesreća naplaćuje se na tebi.
Zaplakala sam od bola. Uspjela sam upitati:

 Šta sad?

 Minuti šutnje bili su vječnost. Beba kao da je, gledajući negdje u daljine, očekivala nečiji mig, a onda je smireno kazala:

– Sve je u Božijim rukama. I ova posjeta je Božiji dar. Ima lijeka, ali moramo biti strpljivi i moliti Svevišnjeg da vam vrati izgubljeni mir i sreću.

Nesretna žena

Pristala sam na duhovne tretmane. Dobila sam zaštitnu hamajliju i učenu vodu. Tog dana, na prvom tretmanu je bilo dosta mučno. Bilo je trenutaka kada sam se gušila, preznojavala, tresla kao list na vjetru.

Sutradan, kada sam zakoračila u Bebinu ordinaciju preplavili su me neopisiv mir i toplina, koje nikada nisam toliko intenzivno osjetila. Sama njena pojava govorila je više od riječi. Shvatila sam da na pravom mjestu tražim pomoć. Kod osobe koja će osloboditi moj život od vela kletve.

Tako je i bilo. Gospođa Beba je svojim molitvama uklonila kletvu nesretne žene i uplakane djece iz mog života. Ti tretmani i višemjesečni razgovori i druženja bili su poput melema koji je iscijelio moje rane i okrenuo me prema svjetlu na kraju tunela.

Napokon živim sretno u svom četvrtom braku. Nakon problema sa začećem, rodila sam dijete. Hamajliju koju mi je dala iscjeliteljka Beba nosim svuda sa sobom – uvijek će me podsjećati na njeno prekrasno djelo.

Kontakt telefoni Iscjeliteljke Bebe su 033 619 740 ili 061 057 380. Pozivni za BiH je 00387