Ostvaruje li se Biblijsko proročanstvo: U IZRAELU SE RODILO CRVENO TELE, A TO JE NAJAVA SUDNJEM DANU!

Nakon 2000 godina u Svetoj Zemlji otelila se savršena crvena junica. U Izraelu vjeruju da je to znak kraja svijeta i da će uskoro Isus Krist po drugi puta doći i suditi živima i mrtvima
l
Institut u Jerusalemu koji je posvećen svetom hramu je objavio da je na svijet došla savršena crvena junica. To je prva takva u Svetoj Zemlji u posljednjih 2000 godina. To je vrlo važan element biblijskog proročanstva i u institutu vjeruju da je to znak drugog dolaska Isusa Krista i Sudnjeg dana.

Prema hebrejskoj Bibliji sveti hram će biti ponovo izgrađen, milijarde ljudi će nestati sa zemlje tokom narednih sedam godina zbog prirodnih katastrofa. Antikrist će ustati i vladati svijetom, a bitka Armagedon će početi u blizini Izraela.

Iako se ‘savršeno’ crvena junica smatra anomalijom mnogi u Izraelu su ju pokušali uzgojiti.

Clyde Lott iz Mississippija je prije četiri godine slao u Izrael crvene krave u bizarnom pokušaju da ih razmnoži i potakne “kraj svijeta”.
Savršena junica mora biti crvene boje, dlaka joj mora biti potpuno ravna i ne smije imati više od tri bijele ili crne dlake na tijelu. Spomenuti institut je 28. avgusta na YouTubeu objavio video i objavio da je “savršena crvena junica rođena u Izraelu”.

Ona je prošla stroge testove kako bi se potvrdilo da zadovoljava sve kriterije iz Biblije.

Ona će biti pod budnim okom stručnjaka koji će pratiti njen rast i eventualne promjene koje bi se mogle dogoditi. Rabin Chain Richman, direktor instituta, vjeruje da je došlo vrijeme da se izgradi treći hram u kojem će svi kršćani, živi i mrtvi ustati i pridružiti se Kristu dok će nevjernici dobiti zasluženu kaznu, piše OddityCentral.

I islamske knjige najavljuju Sudnji dan. Sve se odigrava na porezu današnje Sirije, koja već godinama krvari i žrtva je laži Amerike i Izraela, te Britanije.
Najnovije američko zveckanje oružjem, izraelsko provociranje okolnih zemalja, uvezivanje Rusije, Irana i Turske, ukazuje da je i po islamu Sudnji dan pred vratima. Započet će kao treći svjetski rat….