Oslobodite svoju vezu negativne energije: Da se ponovo volite kao na samom početku!

Ukoliko se stalno žalite, u vašem domu će se proširiti napetost i negativnu energiju.

Da li je vaša veza upala u kolotečinu? Došlo je vrijeme da se probudite i uvedete neke pozitivne promjene. Još nije klasno za sređivanje života i uvođenje nekih životnih promjena i inovacija, a naročito kada je vaša veza u pitanju. Evo nekih prijedloga, kako da svoju vezu ponovo dovedete u red, ako ste zapali u kolotečinu:

1. Pređite preko nekih stvari

Možda je nakon dugih, bezuspješnih pregovora o nekim sitničavim, iritantnim navikama vašeg partnera, krajnje vrijeme da se sa njima pomirite i pređete preko toga. Ukoliko to jednostavno prevaziđete, oboje ćete se osjećati opuštenije, a možda ga taj vaš kompromis i navede da promijenite te navike.

2. Otklonite smetnje

Ponekad ste umorni i jednostavno volite da sjedite ispred TV-a ili da prelistavate svoj instagram, ali to nije nešto što je dobro za vašu vazu. Trebalo bi da u dogovoru s partnerom svedete vrijeme koje provodite uz tehnologiju na minimum, a ostatak dana je vrijeme za vas. Ispunite ga zajedničkim aktivnostima i uživajte jedno u drugome.

3. Ne širite negativnost

Pod stresom ste na poslu, u PMS-u ste, nervozne ste i tu energiju širite na druge, ali nema potrebe da svoje partnere obasipate negativnom energijom. Iako je jednostavnije podijeliti sa nekim šta vas muči, nekad je bolje da to zadržite za sebe i opustite se.

Ukoliko se stalno žalite, u vašem domu će se proširiti napetost i negativnu energiju, a kada ste poslije napornog dana sa partnerom, on želi da uživa u vašem osmjehu i zato mu to priredite!

Kada sredite energiju u vašoj vezi, možete sa svojim partnerom uživati u miru, urediti svoj životni prostor i pustite vječno proljeće u vaše živote!