Ordinacija sarajevskog bioenergičara Ramiza Imamovića istinska je riznica zdravlja: Alergije, masnoće, bronhitis, debljina…RAMIZOVE RUKE LIJEČE SVE!

Rak, tumori, ciste, respiratorni i ženski problemi, problemi s prostatom, štitnom žlijezdom, alergije, oboljenja kičme – sve nestaje usljed nekoliko dodira Ramizovih čudesnih ruku.

Bioenergičar Ramiz Imamović, poznato je i respektabilno ime u svijetu alternativne medicine. Iz njegovih ruku bije čudesna energija za koju, sudeći prema svjedočenjima na hiljade pacijenata, nema bolesti koja bi mogla biti prepreka njegovim moćima. Tako kod ovog čudotvorca lijek za svoje probleme pronalaze čak i neki dugogodišnji, hronični bolesnici.

Rak, tumori, ciste, respiratorni i ženski problemi, problemi s prostatom, štitnom žlijezdom, alergije, oboljenja kičme – sve nestaje usljed nekoliko dodira Ramizovih čudesnih ruku.

Pročitajte u nastavku nekoliko, u kratkim crtama zabilježenih priča iz Ramizove ordinacije.

 Smršala 32 kg!

Gojaznost nastaje usljed poremećaja nekih žlijezda s unutrašnjim lučenjem, te zbog prekomjernog uzimanja hrane i nedovoljnog kretanja. S ovim problemom susrela se Sarajka Jasna P. Unazad nekoliko godina, kilogrami su se čudesno lijepili za ovu 35-godišnjakinju.

– Nisam ni jela toliko koliko sam se debljala. Imala sam 120 kg, što je na moju visinu od 1,72 m bilo zaista previše. Zbog pretilosti sam imala mnogo problema, nisam se mogla sagnuti da obujem čizme. Sve sam probala, vježbe, čajeve, gladovanje – pomaka nije bilo. Na koncu, odlazim kod gospodina Imamovića, ne radi debljine nego sasvim nekih drugih problema. Bolne kičme, prevahodno.

– I tako, jedan za drugim, polako svi moji problemi nestaju. Bolna kičma i ramena prvo. Onda, primjećujem da se i kilogrami tope. Prije bioenergetskih tretmana, bukvalno sam se prežderavala, znala sam pojesti cijeli hljeb za jedan obrok, međutim, bioenergija je pomogla da svoju ishranu dovedem u granice normale, jer je «ubila» nezajažljivi apetit. Bioenergija je regulisala probavu, smanjila apetit, utjecala na izbacivanje tečnosti i digestivne enzime što je dovelo do sagorjevanja masnih naslaga. Očistio se organizam, sredili hormoni. Za tri mjeseca odlazaka na redovne bioenergetske tretmane, ja se prepoznati ne mogu. Nisam više pogurena, bezvoljna, debela žena – nego vrlo privlačna, samouvjerena osoba. No, idemo dalje, kilogrami se i dalje tope – kaže Jasna.

Regulisane masnoće

Poznato je da povišena masnoća može u organizmu izazvati velike komplikacije: aterosklerozu, hipertenziju, moždani udar…a meni je upravo bioenergija pomogla da regulišem povišene masnoće. Postigao sam fantastične rezultate u samo dva mjeseca odlazaka kod Ramiza Imamovića – ispričao nam je Fejzo Z., iz Zenice.

Nalazi su mi odlični! Ljekarske pretrage pokazale su da imam povišene trigliceride-vrijednost je bila čak dva i po puta veća od normalne. Holesterol mi je bio na gornjoj granici, a i neki parametri jetre bili su visoki. Uz pomoć bioenergije, uspio sam vrlo brzo da, osjetno popravim svoje zdravstveno stanje. Ljekari su mi na kontrolnom pregledu kazali da mi nalazi sada nisu dobri, već odlični. Osim što sam trigliceride sa vrijednosti 4,5 sveo na 2,4, što je gotovo normalno, i nalazi jetre su se popravili, sedimentacija je normalna, a unatoč mojim gurmanskim sklonostima izgubio sam četiri kilograma. Bolje se osjećam i fizički i psihički – kaže Fejzo.

Alergija i bronhitis se povukli

– Zadnje dvije godine sam baš patila od učestalih promjena na koži, neugodnog osipa, a ljekari nisu, ni nakon brojnih alergotestova, uspjeli dokučiti na šta sam alergična. Svi nalazi bili su uredni. Bile su mi propisane tablete, koje su imale efekta samo dok sam pila, dakle, nisu donosile trajno izlječenje. Osim toga, mučio me i bronhitis.
Ramiz Imamović mi je doslovno spasio život. Kod njega sam otišla ukupno šest puta, dišem sasvim normalno, ne kašlje, nos mi ne curi, osipa na koži nema. Sredio mi je organizam iznutra, parametre uspio svesti u granice normalnosti i tako su sve bolesti, kao posljedica neurednog funkcionisanja organizma – nestale. ma nova sam osoba potpuno – kaže Fatima J. iz Goražda.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!